ΟΛΟΗΜΕΡΟ EXTREME TRACKDAYS – Μέγαρα Κυριακή 3/7 με ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ

Την τελευταία Κυριακάτικη εκδήλωσή της για τον Ιούλιο θα διοργανώσει η EXTREME TRACKDAYS στις 3/7  στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων.

Η τοποθέτηση του κάθε συμμετέχοντα στην αντίστοιχη ομάδα που ανήκει θα γίνει βάσει χρονομέτρησης που θα διεξαχθεί από την sportstiming ,την ίδια εταιρεία που παρέχει αξιόπιστες παρόμοιες υπηρεσίες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας. Έτσι η σύνθεση των ομάδων θα είναι πιο ομοιογενής γεγονός που συντελεί κάθετα στον τομέα της ασφάλειας με τον κάθε συμμετέχοντα να γνωρίζει σαφώς τις επιδόσεις του βάσει του γυρολογίου του.

Ισχυρή θα είναι η παρουσία της Dunlop με τον Νίκο Περιστερά και την ομάδα του να είναι εκεί και να προσφέρουν πλήρες σέρβις ελαστικών, πώληση σε προνομιακές τιμές και πολύ χρήσιμες συμβουλές ως προς την επιλογή της κατάλληλης γόμμας για τις συνθήκες του οδοστρώματος , τις πιέσεις και να εξάγουν πολύτιμα συμπεράσματα από τον τρόπο φθοράς τους.

Ο Κώστας Σκαφίδας θα διεξάγει ως συνήθως τον τεχνικό έλεγχο των μοτοσυκλετών όλων των συμμετεχόντων, θα προσφέρει συμβουλές για την σωστή ρύθμιση των αναρτήσεων ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε αναβάτη και μαζί με την ομάδα του θα είναι σε θέση να αντικαταστήσει επιτόπου υλικά τριβής και να διεξάγει μικροεπισκευές σε περίπτωση πτώσης.

Σε περίπτωση ακινητοποίησης της μοτοσυκλέτας υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς της στον χώρο επιλογής του συμμετέχοντα.

Για όσους δεν διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης ολόσωμων δερμάτινων  φορμών, μποτών και γαντιών σε ποικίλα μεγέθη.

Ιδιαίτερη σημασία θα δοθεί στην κατηγορία των Αρχαρίων στην διάθεση των οποίων θα υπάρχουν δύο πλοηγοί για επίλυση οδηγικών αποριών , επίβλεψη του τρόπου κίνησής τους στην πίστα με γνώμονα πάντα τον τομέα της ασφάλειας. Για τον ίδιο σκοπό θα διεξαχθεί υποχρεωτικό στην παρακολούθησή του σεμινάριο κανόνων ασφαλείας στην πίστα αλλά και βασικών αρχών οδήγησης.

Την  φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης έχει αναλάβει η IGF Productions που θα καταγράψει την δράση στην πίστα αλλά και τις στιγμές ξεκούρασης στα πιτς. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα της καταγραφής της δράσης του κάθε συμμετέχοντα στην πίστα από τις κάμερες δράσης της Nilox που είναι τοποθετημένες στις μοτοσυκλέτες των πλοηγών κατόπιν συνεννόησης.

EXTREME-3-7-2016ΩΡΑΡΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ : 10.00-21.00

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΟΣ – ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ-ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΕΝΣΟΡΩΝ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ : 8.30-11.00

ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ : ΑΡΧΑΡΙΟΙ-ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΙ-ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΙ

Διάρκεια παραμονής κάθε κατηγορίας στην πίστα 20΄ λεπτά ανά ώρα.

Η κάθε κατηγορία θα επισκεφτεί την πίστα τουλάχιστον εννέα φορές.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής  τηλεφωνήστε στο 6972233094 ή στείλτε mail στο[email protected]

Όσοι έχετε κινητό τύπου Android κατεβάστε την εφαρμογή από την διεύθυνση που ακολουθεί και απλά δηλώστε συμμετοχή με το πάτημα ενός κουμπιού!

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mikestrat.extremetrackdays

Σχετικά Άρθρα