Οι οδηγοι ψηφίζουν για τον καλύτερο οδηγό του MotoGP 2016 – Αποτελέσματα

Δημοσιεύτηκαν τα ενδιαφέροντα αποτελέσματα, από τη μυστική ψηφοφορία των αστέρων της κατηγορίας MotoGP, για τον οδηγό της χρονιάς στην κατηγορία τους, το MotoGP 2016!

Η ψηφοφορία ήταν κρυφή, ανάμεσα στους ίδιους τους οδηγούς της μεγάλης κατηγορίας. Οι οδηγοί, είχαν δικαίωμα να ψηφίσουν 6 οδηγούς, χωρίς να μπορούν να ψηφίσουν τον εαυτό τους. Οι κριτές βαθμολογούν με 6 βαθμούς τον πρώτο στην λίστα που συμπλήρωναν και με έναν βαθμό τον τελευταίο.

Δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι ο Marc Marquez ήταν στην κορυφή της λίστας του 2016! Όλοι οι αναβάτες ψήφισαν τον Marc Marquez για την πρώτη η την δεύτερη θέση, ενώ αρκετές φορές για την πρώτη θέση προτάθηκαν οι Valentino Rossi, Maverick Viñales και Cal Crutchlow. Οι τρεις κορυφαίοι ψηφίστηκαν από όλους ενώ σε μια μόνο ψήφο δεν υπήρχε το όνομα του Maverick Viñales! Επιπλέον η πρώτη τριάδα ήταν πολύ μπροστά από τους υπόλοιπους!

Για την τέταρτη και πέμπτη θέση υπήρξε μία μικρή μάχη. Αλλά αν ψάχνετε για κάποιον αναβάτη που ήταν ιδιαίτερα ψηλά σε σχέση με τη θέση του στο πρωτάθλημα, τότε ο Jack Miller είναι ο άνθρωπος σας. Ήταν στη 18η θέση στο πρωτάθλημα, ενώ οι συνάδελφοι του αναβάτες τον έφεραν 11 θέσεις ψηλότερα, στην έβδομη θέση.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας των οδηγών:

1. Marc Marquez
2. Valentino Rossi
3. Maverick Viñales
4. Jorge Lorenzo
5. Cal Crutchlow
6. Andrea Dovizioso
7. Jack Miller
8. Andrea Iannone
9. Dani Pedrosa
10. Hector Barbera

Σχετικά Άρθρα