Οι επιτυχίες της Pirelli στον 4ο Αγώνα ΠΠΤ 2017 στις Σέρρες!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Επιτυχίες της Pirelli & Metzeler στον 4ο Αγώνα – Σέρρες που έγινε για το ΠΠΤ 2017. Στην κατηγορία Supersport (SSP) ο νικητής του Αγώνα ο 17χρονος Δημήτρης Καρακώστας με Pirelli Diablo Supercorsa V2, σημείωσε και νέο ρεκόρ πίστας για Έλληνες οδηγούς με χρόνο 1:20.550, ενώ παράλληλα αύξησε την πρωτοπορία του στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος στους 6 βαθμούς από τον δεύτερο.

Στην κατηγορία ΝΕΟΙ οδηγοί, ο 2ος του Αγώνα (με διαφορά μόλις 0.022 του δευτερολέπτου από τον πρώτο), ο 13χρονος Χρήστος Παπανικολάου με Pirelli Diablo Supercorsa V2, σημείωσε νέο ρεκόρ κατηγορίας με χρόνο 1:28.496, στον πρώτο του αγώνα στο ΠΠΤ! Ο 3ος του Αγώνα, ο 16χρονος Θωμάς – Αθανάσιος Σκούρτας σημείωσε νέο προσωπικό ρεκόρ, με χρόνο 1:29.915, επίσης με Pirelli Diablo Supercorsa V2.

Στην κατηγορία ΟΡΕΝ ο Αλέξανδρος Αργυρόπουλος, στην πρώτη του εμφάνιση στο ΠΠΤ πήρε τη νίκη με Pirelli Diablo Supercorsa V2, ενώ ο Γιώργος Καρυωτούδης έμεινε στη 2η θέση με διαφορά μόλις 0.042 του δευτερολέπτου, χρησιμοποιώντας τα Metzeler Racetec RR.

Στις τρεις αυτές κατηγορίες που χρησιμοποιούνται ελαστικά νόμιμα για χρήση δρόμου οι Pirelli – Metzeler κατέκτησαν 5 βάθρα συνολικά, μια επιτυχία που οφείλεται και στην εξαιρετική δουλειά των οδηγών και των ομάδων που εμπιστεύονται τα ελαστικά αυτά!