Ο Van Beveren εγκαταλείπει τον αγώνα Dakar 2020 με σφοδρή πτώση – VIDEO

Ο Adrien Van Beveren, ένας από τους κορυφαίους αναβάτες στην κατηγορία μοτοσικλετών, εγκατέλειψε το Dakar 2020 λόγω πτώσης.

Το Ντακάρ 2020 , το πρώτο στη Σαουδική Αραβία, γίνεται επίσης πρόκληση πλοήγησης. Η μεγάλη καινοτομία με τα roadbook , τα οποία σε έξι από τα στάδια παραδίδονται 25 λεπτά πριν από την αρχή του σταδίου, είναι μια από τις μεγάλες παγίδες που οι οδηγοί πρέπει να αντιμετωπίσουν σε αυτό το Ντακάρ.

Το τρίτο στάδιο, είναι το δεύτερο στάδιο που λαμβάνει χώρα με αυτή τη νέα μορφή. Επιπλέον, είναι το δεύτερο μέρος της σκηνής του σούπερ μαραθωνίου, οπότε χθες είχαν μόνο 10 λεπτά για να επισκευάσουν τις μηχανές τους όταν έφθασαν στη γραμμή τερματισμού.

Εκτός από την επιπλέον σκληρότητα που έχει το Dakar 2020, οι πτώσεις κυριάρχησαν. Τη δεύτερη ημέρα, οι οδηγοί όπως η Laia Sanz , ο Joan Barreda και ο Daniel Nosiglia υπέστησαν ξεχωριστά περιστατικά και στην πραγματικότητα ο Nosiglia έπρεπε να εγκαταλείψει τον αγώνα. Αυτή την τρίτη μέρα υπήρξε μια νέα εγκατάλειψη λόγω πτώσης, ένα από τα φαβορί για την τελική νίκη, ο Γάλλος Adrien Van Beveren .

Ο επίσημος αναβάτης της Yamaha, τέταρτος στην έκδοση του 2017, υπέστη μια  εντυπωσιακή πτώση με μεγάλη ταχύτητα μόλις ξεκινήσει η ειδική. Ο Γάλλος πέφτει στο χιλιόμετρο 3 και έσπασε την κλείδα, οπότε έπρεπε να μεταφερθεί με ελικόπτερο στο Νέομ, όπου καταλήγει αυτό το τρίτο στάδιο.

Μετά από μια πρώτη εξέταση στο bivouac στο Neom, ο Γάλλος αναβάτης έχει κάταγμα οστού και μώλωπες . Έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο King Khalid στο Tabuk για περαιτέρω εξετάσεις και ιατρική περίθαλψη.

Διαδρομές Συμμετοχές LIVE Ανασκοπήσεις ΚατάταξηVideoΦωτο Σχολιασμός Ορφανού

Μείνετε συντονισμένοι για να παρακολουθήσετε το Dakar για άλλη μια χρονιά με LIVE ενημέρωση και με καθημερινές ανασκοπήσεις της ημέρας, όπως μοναδικά κάνουμε κάθε χρόνο στην Eιδική σελίδα για το Dakar 2020 !

Σχετικά Άρθρα