Ο Tom Sykes δήλωσε πολύ εντυπωσιασμένος μετά την πρώτη δοκιμή της BMW WSBK

Ο Tom Sykes λέει ότι εντυπωσιάστηκε μετά από τη δοκιμή με την BMW, όπου θα αγωνιστεί στα World Superbike την επόμενη χρονιά.

Μετά από οκτώ σεζόν στην Kawasaki, ο πρωταθλητής WSBK του 2013, Tom Sykes άλλαξε ομάδα και πέρασε στην ομάδα της BMW.

Τόσο ο ίδιος όσο και το νέο μέλος της ομάδας Markus Reiterberger, δοκιμάσαν την νέα μοτοσυκλέτα S 1000 RR για πρώτη φορά αυτή την εβδομάδα σε μια διήμερη δοκιμή στην πίστα της Αλμερία στη νότια Ισπανία, έχοντας προηγουμένως δοκιμάσει την έκδοση Superstock της BMW στο τεστ στη Γαλλία τον περασμένο μήνα.

Ο διευθυντής της BMW Motorrad Motorsport, Marc Bongers τόνισε ότι «η μοτοσυκλέτα είναι ακόμα λίγο πολύ στα σπάργανα», αλλά ο Sykes είπε ότι ήταν «πολύ χαρούμενος» με την πρώτη του γεύση από την νέα μηχανή.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με τη δοκιμή» σχολίασε ο Sykes. «Φυσικά, είναι ακόμα νωρίς και υπάρχουν ακόμα πολλά πράγματα για να φτιάξουμε, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος με το συναίσθημα μου για την BMW S 1000 RR.»

«Ήταν η πρώτη φορά σε αυτό το νέο περιβάλλον, και με όλη την ομάδα, και τους μηχανικούς της BMW. Ήταν μια νέα εμπειρία για όλους και σύντομα όλοι δουλέψαμε μαζί σαν ρολόι.»

«Φαίνεται ότι προχωρούμε πολύ γρήγορα και πήρα μια καλή αίσθηση μέσα στο περιβάλλον στην ομάδα της BMW Motorrad.»

Το αφεντικό της ομάδας, Shaun Muir αποκάλυψε ότι τόσο ο Sykes όσο και ο Reiterberger, ολοκλήρωσαν «σχεδόν 100 γύρους ο καθένας τις δύο ημέρες δοκιμών χωρίς σημαντικά προβλήματα. Έτσι, συνολικά είμαστε πολύ ευχαριστημένοι.»

Σχετικά Άρθρα