Ο θρύλος του Flat Track, ζωντανεύει στην Αθήνα στις 21 Οκτωβρίου απο την Harley-Davidson

Όταν ακούμε το όνομα Harley-Davidson®, ο νους μας πάει αυτόματα είτε σε άνετα μακρινά ταξίδια, είτε σε εκείνες τις μοτοσικλέτες που όταν τις ακούσουμε να περνάνε κοντά μας, σηκώνουμε το κεφάλι να τις δούμε. Πόσο συχνά όμως ο νους μας πάει σε αγώνες; Όχι συχνά, παρά το γεγονός ότι η «καλύβα» που έχουμε δεις σε ασπρόμαυρες φωτογραφίες να γράφει στην πόρτα «Harley-Davidson® Motor Co», ξεκίνησε κατασκευάζοντας αγωνιστικές μοτοσικλέτες. Μοτοσικλέτες για αγώνες Flat Track, το πρώτο extreme sport.

Εδώ και πάρα πολλά χρόνια, η Harley-Davidson® μεσουρανεί στους αγώνες Flat Track. Πέρυσι η Harley-Davidson® παρουσίασε το καινούριο της αγωνιστικό μοντέλο για το αμερικανικό πρωτάθλημα, το XG750R. Ο σχεδιασμός και οι εξελίξεις του κινητήρα αποτέλεσαν τη βάση που οδήγησε στην δημιουργία του καινούριου μοντέλου Harley-Davidson® Street Rod® που παρουσιάσαμε την άνοιξη που μας πέρασε και κέρδισε αμέσως εντυπωσιακές κριτικές από κοινό και δημοσιογράφους.

Εκτός από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, όπου ειδικά στο αμερικανικό πρωτάθλημα διαγωνίζονται αθλητές παγκοσμίου φήμης, αυτό που κάνει το Flat Track racing να ξεχωρίζει και το κάνει ίσως την πιο διασκεδαστική μορφή αγώνων μοτοσικλέτας, που θυμίζει περισσότερο διαγωνισμό μεταξύ φίλων, είναι η ευκολία με την οποία μπορεί να στηθεί μια πίστα. Ακόμα και σε μια μεγάλη αυλή σπιτιού.

Με στόχο να γνωρίσει το κοινό το Flat Track racing, το νέο μοντέλο Street Rod® και πάνω από όλα, να περάσουμε καλά, οδηγώντας το πιο ευέλικτο Harley-Davidson®, στην πρώτη επίσημη πίστα Flat Track στην Ελλάδα, στο χώρο του Riding School «Θανάσης Χούντρας» (32ο χλμ Εθν. Οδού Αθηνών-Λαμίας).

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέσω Facebook, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο. Οι 40 συνολικά συμμετέχοντες που θα επιλεγούν, θα έχουν τη χαρά να απολαύσουν το Street Rod® σε μια πολύ ξεχωριστή μέρα.

Κάντε την εγγραφή σας εδώ:

https://www.facebook.com/Harley.Davidson.Athena/posts/903165579836858

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, καλέστε μας στο 2103410850.

Σχετικά Άρθρα