Ο Σπύρος-Μάριος Φουρθιώτης και φέτος στην Ευρώπη, σε 3 Πρωταθλήματα και 5 κατηγορίες!

Νέες προκλήσεις στην καριέρα του Fourquez28 και πάλι φέτος στην Ευρώπη, σε 3 Πρωταθλήματα και 5 κατηγορίες!

Το μαγικό «ταξίδι» στα Πρωταθλήματα του εξωτερικού για τον Σπύρο-Μάριο Φουρθιώτη, από το όμορφο νησί της Κω, συνεχίζεται και το 2019.

Ο νεαρός Έλληνας αναβάτης, γνωστός στους περισσότερους ως Fourquez28, είναι πανέτοιμος για τις νέες προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά του.

Φέτος, ο σχεδιασμός της ομάδας έχει ως στόχο να αυξηθεί η εμπειρία του αναβάτη μας, μιας και εκεί είναι που ουσιαστικά μειονεκτεί σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Άλλωστε η ταχύτητά του δεν αμφισβητείται, καθώς έχει να επιδείξει στην αγωνιστική του καριέρα μια 3η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πέρυσι.

Έτσι, ο Σπύρος-Μάριος Φουρθιώτης θα ριχτεί στη μάχη τριών Πρωταθλημάτων στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ιταλία.

Θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του τόσο στο CIV Junior και στην κατηγορία Ohvale 160, όσο και στο CNV MOTOASI στις κατηγορίες 110 και 160.

Παράλληλα θα βρει τον απαραίτητο χρόνο αλλά και τις δυνάμεις για να στηθεί απέναντι στον ανταγωνισμό του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματοςκαι πάλι σε δυο κατηγορίες (110 και 160).

Τρία διαφορετικά Πρωταθλήματα και πέντε κατηγορίες θα αποτελέσουν το «πεδίο της μάχης» για τον νεαρό Έλληνα αναβάτη τη φετινή χρονιά.

Στόχος του είναι η συλλογή των εμπειριών που θα τον κάνουν να περάσει στο επόμενο επίπεδο την αγωνιστική του καριέρα.

Πέρα από τα τρία αυτά Πρωταθλήματα, η ομάδα κάνει προσπάθεια για να κάνει ο Σπύρος δυο έκτακτες συμμετοχές στην κατηγορία Moto4 της Ισπανίας!

Πρόκειται για μια δυνατή κατηγορία (ουσιαστικά μιλάμε για μια pre-Moto3), στην οποία ο νεαρός Έλληνας οδηγός θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του απέναντι σε κορυφαίους αναβάτες.

Το πρόγραμμα θα είναι βαρύ και οι υποχρεώσεις πολλές, καθώς από τον Απρίλη μέχρι και τον Νοέμβριο, θα δίνει σχεδόν δυο Αγώνες ανά μήνα.

Ωστόσο η εμπειρία που θα συλλέξει από τη συμμετοχή του στα κορυφαία Πρωταθλήματα του κόσμου, θα σταθεί πολύτιμος αρωγός για τη συνέχεια της καριέρας του.

Ο Fourquez28 ετοιμάζεται για την καινούργια χρονιά, έχοντας ξεπεράσει έναν μικρό τραυματισμό στο αριστερό του πόδι, που προήλθε κατά τη διάρκεια προπόνησης.

«Η αλήθεια είναι ότι έχω μείνει λίγο πίσω στην προπόνησή μου, ωστόσο το θετικό είναι ότι πλέον δεν πονάω καθόλου στο πόδι. Ήταν μια άσχημη στιγμή και πέρασε», μας είπε.

«Τώρα το μυαλό μου, σε ό,τι αφορά στους Αγώνες, είναι αποκλειστικά και μόνο δοσμένο στις νέες προκλήσεις που με περιμένουν το 2019».

«Δεν κρύβω ότι, αν και ο πρωταρχικός μου στόχος είναι η συλλογή εμπειριών, θα ριχτώ στη μάχη με στόχο να ανεβάσω όσες περισσότερες φορές γίνεται την Ελληνική σημαία στο βάθρο».

Εμείς από το Biker Spirit του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και όπως κάθε χρόνο θα είμαστε δίπλα του, και κυρίως στο κομμάτι μας που είναι η επικοινωνία.

Καλή τύχη Σπύρο!

Μείνετε συντονισμένοι….

Δείτε Σχετικά άρθρα