Ο Rossi φιλοξενεί στο Ράντζο του τα αστέρια του Flat Track, Baker και Halbert – Video – Φωτογραφίες

Ο 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής MotoGP, Valentino Rossi φιλοξενεί τους Αμερικανούς  αστέρες του Flat Track, Brad Baker και Sammy Halbert στο Ranch Rossi,  για μια μέρα οδήγησης και απόλαυσης!

Το Ράντζο του Rossi έχει γίνει κάτι σαν μια Μέκκα για τους οδηγούς αγώνων μοτοσικλέτας από  κάθε είδους άθλημα αλλά και από όλο το κόσμο.

Μια διαδρομή χωμάτινη ειδικά για Flat Track οδήγηση φτιαγμένη στο Ράντζο του Ιταλού, στην Tavullia στην Ιταλία, στο σπίτι του Valentino Rossi.

Σίγουρα, υπάρχουν πολλές πίστες ανάλογες σε όλο το κόσμο, με τις περισσότερες και θρυλικές από αυτές να είναι στις ΗΠΑ, όπως το Springfield Mile, το  Peoria TT, το Sacramento Mile, Lima Half-Mile, για να αναφέρουμε μερικές … αλλά το Ranch Rossi είναι ιδιαίτερο.
Για να το επισκεφτεί κάποιος θα πρέπει να έχει ειδική πρόσκληση από τον ίδιο τον Valentino Rossi.

Brad Baker και Sammy Halbert

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, οι Αμερικανοί,  Brad Baker και Sammy Halbert, αστέρια του Flat Track  φιλοξενηθήκαν στο περίφημο ράντζο μετά από την ειδική πρόσκληση που πήραν από τον Ιταλό Παγκόσμιο Πρωταθλητή.

Sammy Halbert

«Να μπορέσω να οδηγήσω με τον Rossi στο ράντσο του ήταν σίγουρα ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα», δήλωσε ο Sammy Halbert.

Brad Baker

«Ήταν μια απίστευτη εμπειρία», δήλωσε ο Brad Baker. «Είναι μια όμορφη διαδρομή με όμορφο περιβάλλον. Η οδήγηση ήταν πραγματικά απόλαυση.»

Video απo το Ραντζο του Valentino Rossi με τους Baker και Halbert 
WordPress Gallery Extra

Σχετικά Άρθρα