Ο rookie Sandro Cortese την πρώτη μέρα δοκιμών WSBK στην Ταϊλάνδη

Την πρώτη ημέρα δράσης, του 2ου γύρου του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Superbike στην Ταϊλάνδη, ο Sandro Cortese, αναβάτης της GRT Yamaha Supported, ήταν μια ακόμα “έκπληξη”, αφού ο rookie, ήταν ο έβδομος στο FP1, ενώ στο FP2 ανέβηκε στην τρίτη θέση, με χρόνο 1’33.465, μισό δευτερόλεπτο πίσω από τον Bautista.

Sandro Cortese: «Σήμερα ήταν μια πολύ θετική ημέρα για εμένα και την ομάδα. Ξεκινήσαμε σήμερα το πρωί με το set up από το Phillip Island ως βάση και, φυσικά, έπρεπε να κάνουμε προσαρμογές για να ταιριάξουμε τα χαρακτηριστικά αυτής της πίστας.»

«Μετά το FP1 άρχισα να δουλεύω προς τη σωστή κατεύθυνση στο FP 2. Φυσικά είμαι χαρούμενος που τελειώνω στην 3η θέση, αλλά είμαι επίσης ρεαλιστής και διατηρώντας τα πόδια μου στο έδαφος γιατί ο αγώνας είναι αύριο.»

«Πρέπει να διατηρήσουμε την ψυχραιμία και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, αν το κάνουμε αυτό τότε θα προκύψουν τα αποτελέσματα, γι ‘αυτό είμαι σίγουρος .. Ευχαριστώ πολύ την Yamaha και την ομάδα για την απίστευτη υποστήριξή τους, καθώς αυτό είναι και ένα μεγάλο κίνητρο για μένα.»