Το Yamaha Tenere 700 ξεκινά την περιπέτεια με τον Rodney Fagotter στην Αυστραλία

Όπως έχουμε ξαναγράψει η Yamaha κάνει πράξη αυτό που είχε δηλώσει, να πάει το Ténéré 700 World Raid, σε παγκόσμια περιοδεία, σε κάθε ήπειρο, τόσο ως τρόπο δοκιμής της μοτοσυκλέτας, όσο και για να βολιδοσκοπήσει το ενδιαφέρον των αναβατών για αυτή την μοτοσυκλέτα.

Πριν από την άφιξη του Yamaha Ténéré 700 στην αγορά, το πρωτότυπο μοντέλο “τοποθετείται” στα χέρια διαφόρων σημαντικών οδηγών σε διάφορες χώρες για να κάνει μια παγκόσμια περιοδεία, στην οποία η εταιρία θέλει να δείξει την καθαρά περιπετειώδη φύση της νέας αυτής μοτοσυκλέτας.

Πριν από δύο χρόνια παρουσιάστηκε στην EICMA του 2016 είχαμε δει το T7 σαν concept της Yamaha, ένα εντυπωσιακό πρωτότυπο που ήταν εμπνευσμένο απο το Dakar, που αναμενόταν να γίνει μια adventure μοτοσυκλέτα 700cc. Πριν από λίγους μήνες, το Νοέμβριο του 2017 η Yamaha στην EICMA ανακοίνωσε ότι το Tenere 700 δεν θα βγει στην παραγωγή και ότι θα παραμείνει σαν concept και το 2018.


To Yamaha Ténéré World Raid 700 θα βρεθεί σε διάφορα μέρη του κόσμου και θα συμμετέχει στους πιο γνωστούς off-road αγώνες, από ταλαντούχους οδηγούς, πρεσβευτές της Yamaha και οραματιστές του μηχανοκίνητου αθλητισμού.


Σε αυτή την πρώτη στάση στην Αυστραλία, ο Rodney Fagotter, ο Αυστραλός αναβάτης της Yamaha της εργοστασιακής ομάδας στο Ντακάρ, δίνει την έναρξη για την εκδήλωση αυτή.

WordPress Gallery Extra