Ο Jonathan Rea ταχύτερος συνολικά της δοκιμής WordSuperbike στο Phillip Island

Ο αναβάτης του Kawasaki, Jonathan Rea, ολοκλήρωσε στην κορυφή την τελική δοκιμή των δύο ημερών πριν από τη σεζόν του World Superbike για το 2020 στο Phillip Island!

Ο Βόρειο Ιρλανδός τέλειωσε το διήμερο μπροστά από τους Baz και Sykes. Οι πρώτοι  17 αναβάτες είναι μέσα σε ενάμιση δευτερόλεπτο διαφοράς.

Παρά το γεγονός ότι είχε μια πτώση, ο Jonathan Rea σημείωσε τον καλύτερο γύρο, με χρόνο 1’30.448, που του έδωσε την πρώτη θέση στην κορυφή της κατάταξης των δοκιμών.


Ο καλύτερος από τους ανεξάρτητους οδηγούς ήταν για άλλη μια φορά ο Loris Baz ο οποίος δεν έχει χρησιμοποιήσει ακόμα τον κινητήρα 2020, αλλά μόνο την έκδοση του 2019. Την δεύτερη μέρα ήταν 2ος ενώ την πρώτη ήταν 3ος !

Στην 3η θέση, ο παγκόσμιος πρωταθλητής WorldSBK 2013 Tom Sykes (BMW Motorrad WorldSBK) με χρόνο 1’30.568. Ο Βρετανός εργάστηκε για την εξισορρόπηση της μοτοσυκλέτας!

Στην 4η  θέση βρίσκουμε τον ταχύτερο της πρώτης ημέρας, τον Toprak Razgatlioglu που δεν μπόρεσε να αναπαράγει αυτό που έκανε χθες, αλλά επικεντρώθηκε περισσότερο στην εύρεση ενός καλού ρυθμού αγώνα παρά σε ένα καλό γύρο.

Την 5η θέση πήρε ο “Pocket Rocket” Leon Haslam (HRC) που φέρνει την νέα Honda CBR1000RR-R στις πρώτες θέσεις και πάλι. Ο χρόνος του ήταν 1’30.88, με λιγότερο από μισό δευτερόλεπτο από την κορυφή!

Την κορυφαία εξάδα κλείνει ένα Ducati με τον Scott Redding , παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες στην αρχή της ημέρας. Στο ντεμπούτο του στο WorldSBK έφτασε να γυρίσει σε  χρόνο 1’30.885″. Ο Βρετανός θέλει να έχει τον ίδιο ρυθμό και κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου του αγώνα.

Δείτε τους χρόνους της δεύτερης ημέρας και τους συνδυαστικούς χρόνους

Σχετικά Άρθρα