Ο Rea κερδίζει την πρώτη Superpole  του 2019 στο Phillip Island – Η Kawasaki το 1-2

Ο τέσσερεις φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής και άσος της Kawasaki ξεκίνησε την υπεράσπιση του τίτλου με στυλ, κερδίζοντας την πρώτη Superpole  του 2019 στο Phillip Island!

Ο Jonathan Rea (Kawasaki Racing Team WorldSBK), κέρδισε την pole position στο Phillip Island, στην καινούργια 25λεπτη διαδικασία  με τον φοβερό χρόνο 1’29.413 που τον έβαλε στην πρώτη γραμμή του πλέγματος, μπροστά από τον ομόσταυλό του Leo  Haslam και τον Alvaro Bautista που έκλεισε την πρώτη γραμμή εκκίνησης.

Ο Leon Haslam επέστρεψε στο WorldSBK με τη δεύτερη θέση και έδωσε στην Kawasaki το πρώτο 1-2 στο Phillip Island από το 2017. Η ολοκλήρωση της πρώτης σειράς ήταν από τον Alvaro Bautista, ο οποίος κάνει ένα καλό ξεκίνημα στα WSBK.

Ο Tom Sykes (BMW Motorrad WorldSBK Team) έκανε μια τεράστια βελτίωση καθ ‘όλη τη διάρκεια της συνεδρίας και τερμάτισε στην τέταρτη θέση, μπροστά από τον Alex Lowes (Pata Yamaha WorldSBK) όπου συμπλήρωσε και την πεντάδα που έσπασε το 1.30, ενώ την κορυφαία εξάδα έκλεισε ο εντυπωσιακός Γερμανός Rookie, Sandro Cortese (GRT Yamaha WorldSBK).

Στην τρίτη σειρά θα ξεκινήσει ο Michael van der Mark έβδομος, μπροστά από τον Michael Ruben Rinaldi (Barni Yamaha) και Marco Melandri (ΚΟΧ Yamaha) στην όγδοη και ένατη θέση αντίστοιχα.

Ο Leon Camier στην 10η με το πρώτο Honda έκλεισε την πρώτη δεκάδα!

Το “παιχνίδι” του ορίου στροφών στα WSBK για το 2019