Ο Quartararo στην κορυφή και την 2η μέρα δοκιμών στο Sepang, έκπληξη ο  Pedrosa – Χρόνοι

Ο Fabio Quartararo μετά τον καλύτερο χρόνο την πρώτη ημέρα των δοκιμών στο Sepang, επαναλαμβάνει το ίδιο και την 2η μέρα.

Ο αναβάτης της Yamaha Petronas Team έκανε τον καλύτερο γύρο με χρόνο 1: 58.572, έναν χρόνο που έκανε στο 63ο από τους 72 γύρους που έκανε.

Στην 2η θέση με μόλις 0,06 δευτερόλεπτα διαφορά πίσω, βρίσκουμε την ομάδα Pramac Ducati του Jack Miller. Ο Αυστραλός που έκανε 51 γύρους γύρισε στο 1:58.641, ένας χρόνος που του επέτρεψε να είναι μπροστά από την έκπληξη της ημέρας,  Dani Pedrosa, δοκιμαστή της KTM.

Ο “μικρός Σαμουράι” σταμάτησε μόλις 0,090 δευτερόλεπτα από την κορυφή, γεγονός που μαρτυρεί τη μεγάλη δουλειά που πραγματοποιήθηκε με την αυστριακή εταιρεία.

Στην 4η θέση η Suzuki του Joan Mir, η οποία προηγείται της Yamaha του Franco Morbidelli και του Maverick VinalesΟ Alex Rins είναι ο έβδομος με τη δεύτερη Suzuki, μπροστά από το KTM του Pol Espargar και τον βασιλιά της Honda, Marc Marquez , που εξακολουθεί να παλεύει με τον πόνο και την έλλειψη δύναμης του ώμου του αυτόν το χειμώνα, παρόλη την πτώση που είχε προς το τέλος της δοκιμής.

Ο Valentino Rossi κλείνει το Top Ten, επαναλαμβάνοντας το χθεσινό αποτέλεσμα. Ο “γιατρός” είχε μια διαφορά των 0.544s από το Quartararo. Ο Rossi προηγείται της Aprilia του Aleix Espargarò και της ομάδας LCR Honda του Cal Crutchlow.

Ο Danilo Petrucci ήταν δέκατος τρίτος, μπροστά από τους Francesco Bagnaia και Andrea Dovizioso .

Ο Dovizioso είχε μια πτώση, ευτυχώς χωρίς συνέπειες.

Ο Alex Marquez τερμάτισε 17ος με 1.089s από το Quartararo, ενώ ο Johann Zarco (Ducati Avintia) είναι 19ος, με 1.253s διαφορά από την κορυφή.

Σχετικά Άρθρα