Ο Michael Dunlop και η Hawk Racing ενώνουν τις δυνάμεις τους για το Isle of Man TT του 2016

Ο έντεκα φορές νικητής TT, Michael Dunlop, και η Hawk Racing, ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους για το Isle of Man TT του 2016 και όχι μόνο, πάνω στην BMW S1000RR φυσικά.

Η 26χρονος αναβάτης, γόνος της θρυλικής οικογένειας των αγώνων ΤΤ, γιος του Robert Dunlop και ανιψιός του ανεπανάληπτου, Joey Dunlop, θα επανενωθεί με την ομάδα που κατέκτησε τρεις νίκες ΤΤ πριν από δύο χρόνια.

7de28dcf-4bc0-4df8-a981-b084a3447464

Ο αναβάτης από το Ballymoney της Ιρλανδίας, θα αγωνιστεί επίσης με την Hawk Racing στο North West 200 και στο Ulster Grand Prix, καθώς επίσης θα έχει και μια σειρά από εμφανίσεις ως wildcard αναβάτης στο Βρετανικό Πρωτάθλημα Superbike, συμπεριλαμβανομένων των αγώνων του Silverstone και του Oulton Park.

Dunlop δήλωσε: “Επιστρέφω στο ΤΤ με σκοπό να κερδίσω και πάλι. Έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου πέρυσι, αλλά η συντριβή μου στην κατηγορία Superbike ΤΤ δεν ήταν η καλύτερη προετοιμασία για την Senior. Ο τελευταίος γύρος μου στο ΤΤ υπενθύμισε σε όλους τι μπορώ να κάνω και με αυτήν την ομάδα να με υποστηρίζει, είμαι έτοιμος να αγωνιστώ και πάλι δυναμικά. ”

iom44_14_dunlopsbkwin

Ο Steve Hicken, Team Manager της Hawk Racing, πρόσθεσε: “Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε τον Michael ξανά στην ομάδα μας για το 2016. Γνωρίζουμε καλά τι πρέπει να κάνουμε για να τον βοηθήσουμε να επιστρέψει στην κορυφή, και με μια σωστή προετοιμασία φέτος, ανυπομονούμε να τον βοηθήσουμε στην επίτευξη των φιλοδοξιών του.”

Michael-Dunlop-2016-BMW-2-1024x879
Δείτε Σχετικά άρθρα