Ο Maverick Viñales “χαιρετάει” τις δοκιμές στο Κατάρ με τον καλύτερο χρόνο

Ο Maverick Viñales στην κορυφή της τελευταίας ημέρας δοκιμών MotoGP στο Κατάρ, χρόνο 1:53.858  μπροστά από τον  Franco Morbidelli, με μόλις 0.033s διαφορά, όπου οι δυο οδηγοί με τα Yamaha ήταν οι μόνοι που κατέβηκαν συνολικά στο 1.53s

Στην 3η θέση σήμερα ήταν ο ταχύτερος της 1ης ημέρας, Alex Rins με χρόνο 1:54.068, που είναι και ο 4ος συνολικά των δοκιμών!

Στην 4η θέση ο ταχύτερος της 2ης ημέρας,  Fabio Quartararo με χρόνο 1:54.077.

Στη Συνδυασμένη κατάταξη όλων των ημερών τα Yamaha είναι στην κορυφαία τριάδα με τους Viñales, Morbidelli και Quartararo!

Το πρώτο Ducati με τον Jack Miller είναι στην 5η θέση της 3ης μέρας, αλλά και συνολικά, μπροστά από την Suzuki με τον John Mir που κλείνει την κορυφαία εξάδα της 3ης ημέρα και συνολικά του τριήμερου δοκιμών!

Το πρώτο Honda τέλειωσε στην 7η θέση με τον Marc Marquez, με χρόνο που έκανε στον 51ο γύρο από τους 61 που έκανε σήμερα συνολικά, και έγραψε χρόνο 1:54.149, που ήταν ο καλύτερος του όλο το τριήμερο και με διαφορά 0.291s από την κορυφή!

Ο Marc Márquez δοκίμασε επίσης το RCV 2019, (που δανείστηκαν από τον Nakagami)  προσπαθώντας να βρει και να συγκρίνει τα προβλήματα με τη νέα Honda, αφού δοκίμασε και τα δυο μοντέλα. Επίσης δοκίμασε την μοτοσυκλέτα του 2020,  εξοπλισμένη με εξαρτήματα από την περασμένη σεζόν. «Δοκιμάζουμε εξαρτήματα από πέρυσι, αλλά και από πριν από δύο ή τρία χρόνια. Δεν γνωρίζουμε ακόμα με ποια μοτοσυκλέτα θα αγωνιστούμε», δήλωσε ο Alberto Puig στους δημοσιογράφους.

Δεύτερο Honda, στην 8η θέση, πίσω από τον Marquez, ο  Takaaki Nakagami me to το RCV 2019 και μόλις 0.090s πίσω από τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή και 0.381s από την κορυφή!

Στην 9η θέση της ημέρας, αλλά και συνολικά τέλειωσε ο Brand Binder με την πρώτη KTM, μπροστά από τον Andrea Dovizioso που έκλεισε την πρώτη δεκάδα δοκιμών!

Στην 11η θέση έχουμε τον Pecco Bagnaia με την Ducati της Pramac, μπροστά από τον συμπατριώτη του και 9 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, Valentino Rossi, με λιγότερο από μισό δευτερόλεπτο διαφορά από την κορυφή! Ο Valentino Rossi είχε μια πτώση το μεσημέρι, την ιδιά ώρα όπου ο Fabio Quartararo είχε το δεύτερο μηχανικό πρόβλημα σε τρεις ημέρες!

Την πρώτη Aprilia RS-GP την βρίσκουμε στην 13η θέση της ημέρας αλλά και συνολικά με τον Aleix Espargaró, με διαφορά μόλις 0.574s από την κορυφή!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 3ης ΜΕΡΑΣ

ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 3ων ΗΜΕΡΩΝ

 

 

Σχετικά Άρθρα