Ο Lorenzo αμφιβάλλει ότι μπορεί να εκμεταλλευτεί τη δύναμη της Honda στην Αμερική

Ο Ισπανός παραδέχεται ότι η φύση χαμηλής πρόσφυσης στην πίστα της Αμερικής και οι πολλές ζώνες απότομου φρεναρίσματος δεν θα τον βοηθήσουν, παρά το γεγονός ότι η πίστα ταιριάζει στη Honda.

«Η Honda αποδεικνύεται καλύτερη από την Ducati, έχει πολλή ευελιξία στην είσοδο της στροφής, μπορείς να φρενάρεις αργά και μπεις πολύ γρήγορα και να βγεις πολύ καλά», δήλωσε ο Lorenzo.

«Είναι μια καλή πίστα για τη Honda, αλλά όχι τόσο καλή για την οδήγηση μου, δεν είναι η καλύτερη πίστα για το στυλ οδήγησης μου. Πιθανώς, επίσης, η χαμηλή πρόσφυση της πίστας δεν βοηθά, καθώς επίσης και κατά πάσα πιθανότητα στο φρενάρισμα. Δεν είμαι ο καλύτερος στ φρένα, το οποίο είναι πιθανώς το γιατί δεν έχω κερδίσει ακόμα εδώ.»

«Σίγουρα, κάποιες αρνητικές συνθήκες δεν βοηθούν για να έχω τα καλύτερα αποτελέσματα στους δύο πρώτους αγώνες. Ξεκινώντας από τον τραυματισμό του σκαφοειδούς που με σταμάτησε από τις δοκιμές στο Sepang, που ακολουθείσαι από κάποια προβλήματα στο Κατάρ, και στην Αργεντινή.»

«Αλλά έτσι κι αλλιώς, εγώ ακόμα δεν έχω ακόμα το επίπεδο για να ανταγωνιστώ με τον Marc για παράδειγμα, ή ακόμα και με τον Cal Crutchlow. Χρειάζομαι περισσότερα χιλιόμετρα και να καταλάβω ορισμένα πράγματα που θα με κάνουν να πάω πιο γρήγορα.»

«Αυτή η πίστα είναι από τις αγαπημένες του Marc και από τις πίστες όπου αγωνίζεται καλύτερα, και  εξακολουθεί να είναι σε θέση να παλέψει για τη νίκη, εχει το πλεονέκτημα, αυτή τη στιγμή.»

«Ο τραυματισμός μου στο σκαφοειδούς είναι καλύτερα και δεν θα είναι πρόβλημα», είπε. «Και το τραύμα στα πλευρά έχει επουλωθεί πλήρως. Γι ‘αυτό και είμαι αρκετά καλά. Είναι ένα βήμα προς τα εμπρός από την Αργεντινή.»

Δείτε Σχετικά άρθρα