Ο Keanu Reeves στη Βαλένθια με εκπαιδευτή τον Nico Terol

Ο αστέρας του Hollywood, Keanu Reeves βρέθηκε στη Βαλένθια αυτήν την εβδομάδα, αλλά όχι ως θεατής. Ήταν εκεί για να τεστάρει την μοναδική Vyrus μοτοσικλέτα του, στην πίστα του GP.


Ο Keanu Reeves είναι γνωστός λάτρης της μοτοσικλέτας, θαυμάζει τους αναβάτες του MotoGP και έχει παρευρεθεί σε πολλούς αγώνες Grand Prix στις ΗΠΑ και την Ευρώπη τα τελευταία χρόνια.


Ο Καναδός, ο οποίος τώρα εργάζεται και ως σκηνοθέτης, παραγωγός και μουσικός, πριν από λίγα χρόνια, μετέτρεψε το χόμπι του σε δουλειά και ίδρυσε την “Arch Motorcycle Company”, μαζί με τον Gard Hollinger.

Πριν από λίγους μήνες, ο Reeves έκανε στρατηγική συνεργασία με την ελβετική εταιρεία Suter Industries του Eskil Suter στο Turbenthal. Ο διευθύνων σύμβουλος της Suter, Maurizio Bäumle, αναμένει πολλά από αυτή τη συνεργασία.


Τώρα ο Reeves είναι στη Βαλένθια. Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής των 125 cc, Nico Terol, θα είναι εκεί ως δάσκαλος. Η πίστα και τα paddock είναι κλεισμένα αποκλειστικά για εκείνους.

Ο Keanu Reeves θα οδηγήσει μεταξύ άλλων ένα φουτουριστικό “Vyrus 987”, με το οποίο έβγαλε ήδη φωτογραφίες τη Δευτέρα. Το παράξενο με αυτή τη μοτοσικλέτα είναι ότι δεν έχει μπροστινό πιρούνι και ελέγχεται από ένα είδος άξονα κατεύθυνσης σε συνδυασμό με το ψαλίδι.

Η μάρκα Vyrus έγινε γνωστή απο τον διάσημο κακοποιο, Darth Vader στις ταινίες Star Wars. Η Vyrus είναι μια μικρή ιταλική μάρκα από την Cerasolo Ausa κοντά στο Rimini.

Σχετικά Άρθρα