Ο Jonathan Rea ταχύτερος στα πρώτα δοκιμαστικά FP1 στην Imola

Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής Jonathan Rea, ήταν ο ταχύτερος στα πρώτα δοκιμαστικά FP1 , μπροστά από τους Davies και Bautista!

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike του 2019 συνεχίζεται στο διάσημο circuit της Imola, στην Ιταλία.

Ο Jonathan Rea (Kawasaki Racing Team WorldSBK) επιστρέφει στην κορυφή με τον ταχύτερο γύρο στο FP1, σε ένα υποσχόμενο ξεκίνημα για το Σαββατοκύριακο, έχοντας βγει από τα χειρότερα αποτέλεσμα της σεζόν του WorldsBK του 2019, με τον τρίτο στον αγώνα στο Assen .

Μετά από μια θετική εκκίνηση για το Σαββατοκύριακο, ο Rea θα προσπαθήσει να επιδιώξει την όγδοη νίκη του στην Imola. Ο Leon Haslam (Kawasaki Racing Team WorldSBK) επέστρεψε στην δράση στην Imola, αφού επισκέφθηκε την πίστα την περασμένη σεζόν. Ολοκληρώνοντας τη συνεδρία στην τέταρτη θέση, ελπίζει να συνεχίσει την πορεία του προς τη σωστή κατεύθυνση.

Στην πίστα μέσα στο σπίτι τους, στην Imola, οι αναβάτες της Ducati είχαν μια ισχυρή σύνοδο. Ο Chaz Davies (ARUBA.IT Racing – Ducati) είχε μια ισχυρή εναρκτήρια συνεδρίαση, ολοκληρώνοντας στη δεύτερη θέση. Ο ομόσταυλός του,  Alvaro Bautista , συνέχισε την αποστολή του για να μάθει την Imola και τέλειωσε στην Τρίτη θέση.

https://twitter.com/WorldSBK/status/1126777291118219265

Την κορυφαία εξάδα έκλεισαν οι Tom Sykes (BMW Motorrad WorldSBK Team) και ο οδηγός της Yamaha, Michael van der Mark (Pata Yamaha WorldSBK Team).