Ο Jonathan Rea κέρδισε άνετα τον 1ο αγώνα στο Portimao

Ο Jonathan Rea κερδίζει άνετα στην πίστα του Portimao, συνεχίζοντας το σερί των νικών της Kawasaki με 7 συνεχόμενες νίκες!

Ο Jonathan Rea ξεκίνησε από την pole position και έστριψε πρώτος και έμεινε στην κορυφή του αγώνα μέχρι την καρό σημαία, χωρίς να μπορεί κανείς να τον απειλήσει σε όλη την διάρκεια των 20 γύρων του αγώνα!

Για την δεύτερη θέση έδωσαν στους πρώτους γύρους μάχη ο Sykes με τον Davies και τον  Van der Mark, με τον Davies  να επικρατεί και να κερδίζει την δεύτερη θέση, ενώ ο Ολλανδός Michael Van der Mark κέρδισε την τρίτη θέση συμπληρώνοντας το πρώτο βάθρο του Γύρου της Πορτογαλίας!

https://twitter.com/i/status/1170325351656034304

Ο Alvaro Bautista, ξεκίνησε από την έκτη θέση και ήταν άτυχος αφού στην πρώτη στροφή τον έκλεισε ο Davies και παραλίγο να αγγίξει τον πίσω τροχό του Loews , βγαίνοντας από την πίστα και επιστρέφοντας στην προτελευταία θέση – έχασε δώδεκα θέσεις. Ετσι δεν είχε άλλη επιλογή παρά να ξεπεράσει τον εαυτό του και μετά από αρκετές μάχες σώμα με σώμα ειδικά με τον Melandri – ο Bautista έφτασε και τερμάτισε στην 4η θέση, κάνοντας έναν εκπληκτικό αγώνα που θα του χάριζε σίγουρα μια θέση στο βάθρο!

https://twitter.com/i/status/1170323172794802181

Στην 5η θέση τερμάτισε ο Leon Haslam, μπροστά από τον Razgatlioglu, που έκλεισε την κορυφαία εξάδα!

Ο Alex Lowes, στην 7η θέση μπροστά από τον  Γερμανό Sandro Cortese τον Marco Melandri και τον Michael Ruben Rinaldi που έκλεισαν την κορυφαία δεκάδα του πρώτου αγώνα!

Ο Tom Sykes που ήταν μέσα στην κορυφαία ομάδα για τους πρώτους γύρους είχε μια μικρή πτώση στην στροφή 13, οδηγώντας στο όριο για να μείνει στην πρώτη ομάδα, με αποτέλεσμα να τερματίσει 13ος.

Σχετικά Άρθρα