Ο Jonathan Rea ήταν ο ταχύτερος κλείνοντας το τεστ στην Jerez

Ο αναβάτης της Kawasaki, Jonathan Rea, έδωσε το ρυθμό για τη δεύτερη και τελευταία ημέρα των δοκιμών προ-σεζόν World Superbike στην πίστα της Jerez.

Ο Jonathan Rea ήταν ο ταχύτερος κλείνοντας τις δοκιμές με χρόνο 1m39.160s, μπροστά κατά δύο δέκατα από τον Lowes.

Μετά το τέλος της 1ης ημέρας όπου ο Alex Lowes, έγραψε χρόνο 1.40.442s, 0.008s μπροστά από τν Rea, σήμερα έκανε τον 2ο ταχύτερο γύρο με      1: 39.372s.

Πίσω από τους δύο πρώτους, ο δεύτερος αναβάτης της Kawasaki, Leon Haslam, ήταν και πάλι τρίτος, με χρόνο 1: 39.502, μπροστά από τον οδηγός της Ducati, Alvaro Bautista που έγραψε τον τέταρτο χρόνο με 1: 39.620.

Ο Toprak Razigatlioglu πήρε την πέμπτη θέση, μπροστά από τον Sandro Cortese, ο οποίος έκλεισε την κορυφαία εξάδα, όπου είχε ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια της ημέρας!

Ο Michael van der τερμάτισε στην 7η θέση μπροστά από τον Marco Melandri και τον οδηγό της Barni  Ducati, Michael Ruben Rinaldi και τον Chaz Davies, ο οποίος ολοκλήρωσε το top 10.

Αφού πέρασε την 1η Ημέρα χωρίς δημόσια χρονομέτρηση, ο Sykes και ο ομόσταυλός του Markus Reiterberger στο τέλος της ημέρας, έκαναν τον 14ο και 15ο χρόνο αντίστοιχα, με πάνω από δύο δευτερόλεπτα πίσω από την κορυφή.

Ο Stefan Bradl ήταν και πάλι παρόν με την Honda MotoGP, γράφοντας 1:39.152 χρόνο 0.008s πιο γρήγορος από ό, τι ο Rea και τον ταχύτερο όλων.

WordPress Gallery Extra