Ο Hendra Pratama κερδίζει την pole στα WorldSSP300 στο Assen – Χρόνοι

Με τις καιρικές συνθήκες να είναι άσχημες αφού χιόνιζε στο Assen, ήταν η σειρά της κατηγορίας WorldSSP300 να μπει στην πίστα για την pole position, με οδηγούς από πέντε διαφορετικές χώρες να κλειδώνουν τις έξι κορυφαίες θέσεις!

Με τη μορφή split group, (δυο ομάδες) η κατηγορία είχε ένα συναρπαστικό θέαμα, καθώς ο οδηγός από την Ινδονησία, Galang Hendra Pratama  κατέλαβε την πρώτη θέση από την ομάδα Α, κερδίζοντας την pole position για τον δεύτερο αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος WorldSSP300 2019.

Ο νικητής του αγώνα της Αραγονίας, Manuel Gonzalez ήταν δεύτερος, θέλοντας να ξεκινήσει την επίθεσή του για μια δεύτερη νίκη από μια καλή θέση εκκίνησης. Η ολοκλήρωση της πρώτης σειράς έγινε από τον Mika Perez.

Στην δεύτερη σειρά θα είναι ο Hugo De Cancellis , μπροστά από τον συμπαίκτης του Omar Bonoli στην πέμπτη θέση, ενώ η ολοκλήρωση της δεύτερης σειράς έγινε από τον πρώτο της Ομάδας Β, Scott Deroue.

Από την Τρίτη σειρά και τη 7η θέση θα εκκινήσει ο Ουκρανός αναβάτης Nick Kalinin,  μπροστά από τον Jan-Ole Jahnig  στην όγδοη θέση και τον Borja Sanchez. Την κορυφαία δεκάδα έκλεισε η παγκόσμια πρωταθλήτρια, Ana Carrasco.

Σχετικά Άρθρα