Ο Guidetti της Ducati Pramac μιλά για τον υποτιθέμενο ερχομό του Alex Marquez στην ομάδα

Ο Alex Marquez και η Ducati Pramac Racing, τι δήλωσαν ο μάνατζερ της Pramac και ο οδηγός Alex Marquez.

Το αφεντικό της Ducati Pramac Racing σχολίασε σχετικά με τις πρόσφατες φήμες που φέρνουν τον Alex Marquez στην ομάδα, υποστηρίζοντας ότι το πρώτο του μέλημα είναι η συνέχεια με τους Pecco Bagnaia και Jack Miller

Η μεταγραφική αγορά του MotoGP άρχισε να δίνει ήδη φήμες πάρα πολύ νωρίς φέτος! Μόλις στον 5ο γύρο του Grand Prix, και όρχησαν οι φήμες για πιθανή αποχώρηση του Lorenzo από την Honda αν δεν βελτιωθεί(δες εδω >>) , φήμη που διαψεύσθηκε με έντονο τρόπο από τον μάνατζερ της ομάδας (δες εδώ >>), ενώ η δεύτερη φήμη ήταν φοβερά υπερβολική, αφού κάποια ΜΜΕ εφτασαν να θέλουν τον νεαρό Alex Marquez να πηγαίνει στην Ducati μέσω της Pramac και με αυτό τον τρόπο να ανοίξει η πόρτα για τον Marc Marquez να πάει στην Ducati, κάτι που αγγίζει την υπερβολή πρωινάδικου κουτσομπολιού, ενώ στην ουσία η πληροφορία, για μια πιθανή άφιξη του Álex Márquez στην μεγάλη κατηγορία το 2020 εχει περισσότερη βάση.

Έτσι ο Francesco Guidotti αναφέρθηκε στην πιθανή άφιξη του Márquez στην Pramac: «Αυτά που λέγονται είναι υπερβολικά σε σχέση με αυτό που πραγματικά συμβαίνει. Ναι, μπόρεσα να μιλήσω με τον Alzamora (μάνατζερ του Alex Marquez) για τη δυνατότητα να έχουμε μαζί μας τον Alex, αλλά είναι μια τυπική διαδικασία . Όταν μας ζητηθεί μια συνάντηση, δεχόμαστε πάντα, αλλά έχουν προγραμματιστεί και άλλες συναντήσεις. Ο Alex δεν έχει προτίμηση σε κανέναν , θέλουμε να έχουμε μια ιδέα για το ποιοι οδηγοί έχουν τα σωστά διαπιστευτήρια για να ανέβουν στο MotoGP. Δεν επικεντρωνόμαστε σε κανέναν ειδικότερα.»

«Σχετικά με τον Miller, δεν έχει σύμβαση για την επόμενη σεζόν , οπότε πρέπει να αξιολογήσουμε άλλες λύσεις. Συγκεκριμένα, θέλουμε να μάθουμε αν ο Τζακ θέλει να πάει στην εργοστασιακή ομάδα, κάτι που νομίζω ότι συμβαίνει , ή θα αναζητήσει άλλους τρόπους, αν η μεταβεί του στην εργοστασιακή ομάδα δεν είναι εφικτή. Θα θέλαμε να διατηρήσουμε την παρούσα ομάδα , αλλά δεν έχουμε τον έλεγχο των οδηγών.»

Από την άλλη πλευρά, ο Álex Márquez μίλησε επίσης για τη δυνατότητα αυτή, σε δήλωση που έδωσε στην «Corse di Moto»: «Αυτή η κίνηση της αγοράς είναι φυσιολογική. Τώρα, όλοι προσπαθούν να βρουν μια θέση στο MotoGP και πρέπει να κινηθούμε γρήγορα , αλλά αυτή είναι η δουλειά του Emilio Alzamora. Έχω μια καλή σχέση με τους ανθρώπους της Pramac, αλλά είναι ο Emilio που τους μιλάει, ξέρει περισσότερα πράγματα.»

«Στο παρελθόν είπα ότι δεν ήθελα να αλλάξω κατηγορία γιατί δεν είχα προετοιμαστεί. Φέτος, ωστόσο, αισθάνομαι ότι αν υπάρχει μια ευκαιρία … γιατί να μην επωφεληθώ από αυτό; Αλλά πρέπει να σκεφτώ πάνω απ ‘όλα την δουλειά που κάνω, να την κάνω καλά στην πίστα, ιδιαίτερα με την μοτοσυκλέτα που έχω τώρα, με την οποία έμαθα πολλά για τα ηλεκτρονικά, αλλά και για το στυλ οδήγησης μου. Γι ‘αυτό αισθάνομαι πιο προετοιμασμένος.»

Σχετικά Άρθρα