Ο Γιώργος Πισιμάνης στο βάθρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος EnduroGP στις Σέρρες

Μια μοναδική εμπειρία απέκτησε ο Γιώργος Πισιμάνης, αθλητής του Δικυκλιστικού Αθλητικού Σωματείου Ηλείας (ΔΙΑΘΛΗΣΗ) , συμμετέχοντας για πρώτη φορά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα EnduroGP, στον τέταρτο γύρο, που  πραγματοποιήθηκε  στις 14-16 Ιουνίου στις Σέρρες.

Ο ερχομός του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος EnduroGP στην Ελλάδα έδωσε την δυνατότητα να  εκπληρωθεί ένας από τους στόχους του Γιώργου , δηλαδή να λάβει μέρος σε έναν  θεσμό τέτοιου βεληνεκούς. Στον αγώνα των Σερρών ο στόχος του Γιώργου ήταν κυρίως ο τερματισμός αλλά και η αποκόμιση εμπειριών από μια τέτοια διοργάνωση και η αξιοπρεπή παρουσία του ανάμεσα σε οδηγούς  Παγκόσμιου επιπέδου.

Κατάφερε όμως πολύ περισσότερα , ΔΥΟ δεύτερες θέσεις το διήμερο στην κατηγορία OPEN 2 STROΚΕ , αλλά και την ΠΡΩΤΗ θέση ανάμεσα  στους Έλληνες , σε ένα πάρα πολύ δύσκολο τερέν που χαρακτηρίστηκε ο δεύτερος ποιο δύσκολος αγώνας.

Φυσικά αυτό δεν θα ήταν εφικτό χωρίς την αμέριστη βοήθεια των ανθρώπων που τον στηρίζουν την ομάδα του Yamaha Racing Worksbike Team, και πιο συγκεκριμένα τον Χελιώτη Δημήτρη και όσοι τον πλαισιώνουν, το Ηλειακό κέντρο ανακύκλωσης ΤΣΙΠΟΛΙΤΗΣ ΕΕ, την ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΕΡΑΜΟΠΟΙΙΑ, την εταιρεία Τζωρτζόπουλος  Fly Racing Greece, Shoei Helmets,RIDE 100%, τα λιπαντικά Eni, την Polisport Off-Road Errikos Karrer, DXL Graphics, την Inatechmx  την Gaerne,   αλλά και την οικογένεια του που όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα του !

Γιώργο έκανες περήφανους όλους εμάς στό ΔΙΑΘΛΗΣΗ.

Σχετικά Άρθρα