Ο Federico Caricasulo κερδίζει τον συναρπαστικό αγώνα Supersport στο Assen

Ο Ιταλός οδηγός της Yamaha, Federico Caricasulo κερδίζει τον πρώτο του αγώνα φέτος στα Supersport στο Assen, περνώντας τον Krummenacher 6 στροφές πριν τον τερματισμό!

Όλος ο αγώνας ήταν συναρπαστικός με πάνω από 6 οδηγούς να παλεύουν για την πρώτη θέση, μέχρι το πέσιμο της καρό σημαίας που βρήκε τον Ιταλό να νικά τον ομόσταυλό του στον τελευταίο γύρο!

Ο Randy Krummenacher, που είναι επικεφαλής της βαθμολογίας, δεν κατάφερε να απαντήσει στην πίεση του ομόσταβλου του στις τελευταίες στροφές πριν τελειώσει ο αγώνας και ετσι αρκέστηκε στην δεύτερη θέση, με διαφορά μόλις +0.032s!

Τρίτος τερμάτισε ο Αυστριακός Thomas Gradinger, που ανέβηκε στο βάθρο για πρώτη φορά, φέρνοντας το τρίτο Yamaha στο βάθρο!

Στην 4η θέση τερμάτισε ο Jules  Cluzel, μπροστά από τον Lucas Mahiasμε το Kawasaki ZX-6R , όπου έκανε έναν εκπληκτικό αγώνα δίνοντας μάχες για την θέση του, κόβοντας την ανάσα με τις κινήσεις του και την ορμητικότητα του!

Την κορυφαία εξάδα έκλεισε ο Corentin Perolari με ένα ακόμα Yamaha YZF R6

Στην 7η θέση άλλο ένα Kawasaki με τον Hikari Okubo, όπου και αυτός για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα πάλεψε για την κορυφή!

Ο Raffaele De Rosa με το MV Agusta F3 675 πάλεψε δυνατά για την κορυφή και το βάθρο, αλλά ήταν άτυχος αφού είχε πτώση με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να τερματίσει, παρόλο που σηκώθηκε και προσπάθησε να συνεχίσει.

Δείτε Σχετικά άρθρα