Ο Tony Cairoli κερδίζει το MXGP στη Μεγάλη Βρετανία, και ο Thomas Olse στην MX2

Ο πρώτος ευρωπαϊκός γύρος του MXGP 2019 έγινε στο Ηνωμένο Βασίλειο στην πίστα του Matterley Basin, μετά το μακρύ ταξίδι στην Αργεντινή.

Ο δεύτερος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MXGP 2019 ολοκληρώθηκε με τον Antonio Cairoli να επικρατεί συνολικά στην MXGP, νικώντας το πρώτο σκέλος, εκμεταλλευόμενος την πτώση του Tim Gajser, που σηκώθηκε και τερμάτισε στην 3η θέση πίσω από τον  Gautier Paulin.

Στο δεύτερο σκέλος νικητής ήταν ο Tim Gajser, ενώ δεύτερος, ελάχιστα πίσω από τον Tim Gajser, ο Antonio Cairoli, ενώ στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Gautier Paulin.

Antonio Cairoli: «Ήταν ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο και σίγουρα αυτή η πίστα είναι μία από τις  αγαπημένες μου. Είχα δυσκολία να πιέσω από την αρχή λόγω ενός προβλήματος κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Ήμουν προσεκτικός και στο τέλος απέδωσε. Ας ελπίσουμε ότι μπορώ να είμαι καλύτερα για την επόμενη εβδομάδα στην άμμο. Για το πρωτάθλημα όλα πάνε καλά και αυτός είναι ο στόχος μου.»

Στην ΜΧ2 νικητής και στα δυο σκέλη ο Thomas Kjer Olse, ενώ δεύτερος ο Henry Jacobi με μια δεύτερη μια τρίτη θέση , ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Tom Vialle με μια τρίτη και μια τέταρτη θέση.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ MXGPΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ MX2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ MXGPΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ MX2

Δείτε Σχετικά άρθρα