Ο Bautista επιστρέφει στις νίκες και κερδίζει τον 3ο αγώνα στο Portimao – Αποτελέσματα

Ο Alvaro Bautista κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες μετά από μια περίοδο πτώσεων και κακών εμφανίσεων, κερδίζοντας τον 3ο αγώνα στο Portimao σπάζοντας την κυριαρχία του Jonathan Rea στην Πορτογαλική πίστα!

Ο Bautista ξεκίνησε από την 2η θέση στην σχάρα και για άλλη μια φορά έκανε μια πολύ άσχημη εκκίνηση που τον έφερε στην 6η θέση!

Ετσι για τρίτη φορά είδαμε το ίδιο σκηνικό, αλλά αυτή την φορά χρειάστηκε μόλις 5 γύρους για να βρεθεί στην πρώτη θέση και να οδηγήσει τον αγώνα μέχρι την καρό σημαία, επιστρέφοντας στις νίκες μετά από την τελεύταία του νίκη στον αγώνα Super Pole στο Misano τον Ιούνιο. Ο Bautista έκανε το ταχύτερο γύρο του αγώνα, που είναι και νέο ρεκόρ αγώνα για την Πορτογαλική πίστα!

Ο Jonathan Rea τερμάτισε στην δεύτερη  θέση  κυριολεκτικά πάνω στο νήμα με διάφορα μόλις +0.111s πίσω από τον Bautista, αφού στους τρεις τελευταίους γύρους κατάφερε και μείωσε την διάφορα του που είχε ξεπεράσει τον 1,5 δευτερόλεπτο, φτάνοντας στον τερματισμό μια ανάσα από την νίκη!

Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Toprak Razgatlioglu που μετά τους πρώτους γύρους ήταν σε ένα μοναχικό αγώνα!

Την ποιο θεαματική μάχη είχαμε για την 4η θέση μεταξύ των Loews, Haslam, Van De Mark και Loris Baz που κράτησε μέχρι τον τελευταίο γύρο με νικητή τελικά τον Alex Loews,  μπροστά από τον Leon Haslam, και τον Loris Baz που πέρασε στην 6η θέση μόλις πάνω στον τερματισμό με +0.030s μπροστά από τον Michael Van der Mark.

Στην 8η θέση τερμάτισε ο Marco MELANDRI, μπροστά από τον Tom SYKES και τον Sandro CORTESE που έκλεισε την κορυφαία δεκάδα του τελευταίου αγώνα στο Portimao.

Ο Rea προηγείται με 91 βαθμούς από τον Bautista στο πρωτάθλημα έχοντας απομείνει τρεις ακόμα γύροι για την λήξη του πρωταθλήματος!

Σχετικά Άρθρα