Ο Anthony West επιτίθεται στην FIM και κατηγορεί Marquez και Rossi για νίκες με εξαπάτηση

Ο Anthony West για άλλη μια φορά εξαπέλυσε επίθεση κατά της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μοτοσικλετών (FIM), κάτι που έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό, αφού έχει πιαστεί δυο φορές ντοπαρισμένος.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κατηγορεί και κάνει επίθεση στην FIM αλλά αυτή την φορά για να ενισχύσει το κατηγορώ του και  έβαλε στο παιχνίδι και δυο μεγάλους οδηγούς του GP. Ο West τώρα κατηγορεί την FIM ότι ευνοεί τον Marc Marquez  και τον Valentino Rossi για να κερδίζουν αγώνες εξαπατώντας όλους τους υπολοίπους!

Αυτό είναι το μήνυμα που ο West δημοσίευσε στα δίκτυά του: «Παραιτούμαι. Τελείωσα. Αυτοί οι διεφθαρμένοι άνθρωποι είναι εκτός ελέγχου και θέλουν να με καταστρέψουν. Έτρεξα ένα πρωτάθλημα στη Βραζιλία που δεν ήταν συνδεδεμένο με την FIM. Τώρα εφευρίσκουν τους δικούς τους κανόνες για να έχουν τον έλεγχο πάνω μου … Με ανάγκασαν να σταματήσω να αγωνίζομαι εκεί πιέζοντας την Kawasaki στην Ιαπωνία να σταματήσουν τη χορηγία μου στη Βραζιλία.»

«Μισώ τη ζωή όπως είναι. Προσπαθούσα να καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να ξεπεράσω την πτώχευση. Ο πατέρας μου με απέκλεισε από το σπίτι του, δεν έχω λεφτά και δεν μπορώ να βρω μια αξιοπρεπή δουλειά γιατί δεν έκανα κάτι στη ζωή εκτός από το να σπαταλήσω χρόνο στους αγώνες μοτοσικλέτες. Είμαι χαμένος!»

«Σας συμβουλεύω να μην πιστεύετε σε όλους αυτούς και ότι θα πετύχετε ποτέ αγωνιστικά δουλεύοντας σκληρά. Αν θέλετε να κερδίσετε πρέπει να πληρώσετε για αυτό …»

Και στην συνέχεια βάζει στο εύκολο στόχαστρο του, τον 8 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Márquez γράφοντας: «Η FIM επέτρεψε στον Marc Márquez να κερδίσει ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Moto2 εξαπατώντας με τα ηλεκτρονικά  ECU του. Όταν η ομάδα του Tom Luthi πήγε να παραπονεθεί, απάντησαν ότι η Ισπανία χρειάζεται νέο πρωταθλητή. Θα έπρεπε να δεχτούν την 2η θέση, διαφορετικά δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί την επόμενη χρονιά

Στη συνέχεια οι  κατηγορίες του είχαν στόχο τον 9 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Valentino Rossi: «Άφησαν τον Rossi να κερδίσει όλα τα πρωταθλήματα του στα 500cc δίνοντάς του ειδικά ελαστικά ανάλογα σε πια πίστα βρίσκονταν. Χρησιμοποιούσαν τα εργοστασιακά ελικόπτερα για τη μεταφορά ελαστικών μόνο για τον Rossi, οπότε θα μπορούσε να κερδίσει τους  αγώνες».

Και στο τέλος κατέληξε κατηγορώντας τους πάντες γράφοντας: «Όλα όσα βλέπετε είναι ψέματα και ελέγχονται Μην πιστεύετε τίποτα που βλέπετε Ελέγχουν ποιος κερδίζει αγώνες και ποιος δεν το κάνει. Είμαι τόσο θυμωμένος Έχω άλλες εκατό ιστορίες σαν αυτήν να σας πω.  Εγώ παραιτούμαι . Είχα προγραμματίσει να τρέξω ξανά το Σεπτέμβριο, αλλά δεν μπορώ να συμβαδίσω με αυτά τα σκατά της FIM. Έχω καταστρέψει τη ζωή μου σε τέτοιο βαθμό που θα ήθελα να είμαι νεκρός … Μισώ τη ζωή … Fuck you again, FIM (Άντε γαμήσου ξανά FIM»

Σχετικά Άρθρα