Ο Alex Lowes ταχύτερος της πρώτης μέρας δοκιμών WSBK την Jerez

Ο αναβάτης της Yamaha, Alex Lowes ξεκίνησε τις δοκιμές πριν από τη σεζόν 2019 για το World Superbike ως ο ταχύτερος της πρώτης ημέρας έναρξης στη Jerez, μπροστά από τον Jonathan Rea για μόλις 0.008s !

O Lowes έγραψε χρόνο 1.40.442s, στον 65ο γύρο από τους 77 γύρους που έκανε συνολικά την πρώτη ημέρα των δοκιμών.

Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής Jonathan Rea ήταν δεύτερος για μόλις 0.008s!

Ο νέος οδηγός της Kawasaki και ομόσταυλός του Rea, Leon Haslam ήταν τρίτος γράφοντας 1: 40.877.

Ο αναβάτης της Puccetti Kawasaki, Toprak Razgatlioglu έφερε ένα τρίτο της Kawasaki στην πρώτη τετράδα, γράφοντας χρόνο 1.41s.

Ο ομόσταυλός του Lowes, Michael van der Mark έκανε τον 5ο χρόνο της ημέρας, μπροστά από τον Marco Melandri, ο οποίος έφυγε από την Ducati και πήγε στην ΚΟΧ Yamaha!

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Supersport, Sandro Cortese έκανε τον 7ο χρόνο, μπροστά από τους αναβάτες της Ducati, Chaz Davies και Alvaro Bautista, με τα νέα τους Panigale V4.

Οι αναβάτες της BMW, Tom Sykes και Marcus Reiterberger, έκαναν το ντεμπούτο τους με την νέα τους μοτοσικλέτα, αλλά έτρεξαν χωρίς επίσημη χρονομέτρηση, αφού οι δοκιμή τους παρέμεινε ιδιωτική.

Η Honda εκπροσωπήθηκε μόνο από τον οδηγό της κατηγορίας Superstock, Alessandro Delbianco.

Ο οδηγός δοκιμών της Honda MotoGP, Stefan Bradl οδήγησε, επίσης, κατά τη διάρκεια της ημέρας με μια μοτοσυκλέτα MotoGP, γράφοντας χρόνο 1.41.370s, ένατος ταχύτερος της ημέρας.

WordPress Gallery Extra