Ο 14χρονος Marcos Garrido σκοτώθηκε σε αγώνα Supersport 300 στην Jerez – R.I.P.

Και πάλι μια τραγωδία συγκλονίζει τους αγώνες μοτοσυκλέτας.  Ο 14χρονος Marcos Garrido πέθανε την Κυριακή το απόγευμα στο Νοσοκομείο Jerez μετά από το ατύχημα στον αγώνα Supersport 300 του Πρωταθλήματος Μοτοσικλέτας της Ανδαλουσία που πραγματοποιήθηκε στην πίστα Circuito de Jerez.

Ο  νεαρός οδηγός της CD Cardoso Racing, κατά τη διάρκεια του αγώνα της κατηγορίας Supersport 300, ο  14χρονος Marcos Garrido, υπέστη πτώση ανάμεσα στις στροφές 2 και 3, με αποτέλεσμα μια άλλη μοτοσυκλέτα να τον κτυπήσει και να περάσει από πάνω του. Αμέσως διακόπηκε ο αγώνας και μεταφέρθηκε στο γενικό νοσοκομείο της, όπου πέθανε σχεδόν μια ώρα αργότερα.

Η  Ομοσπονδία μοτοσικλέτας της Ανδαλουσίας εξέφρασε τη λύπη της για την θανατηφόρο έκβαση του ατυχήματος  μέσω των κοινωνικών τους δικτύων: «Κατά τη διάρκεια του αγώνα SP 300 για το Andaluz και CIV που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Circuito de Jerez, ο οδηγός, Marcos Garrido Beltrán, υπέστη πτώση που γρήγορα οι ιατρικές υπηρεσίες της πίστας αποφάσισαν την επείγουσα μεταφορά στο Γενικό Νοσοκομείο της Jerez, όπου και πέθανε περίπου μία ώρα μετά την εισαγωγή του. Από την FAM και την όλη διοργάνωση του CIV, στέλνουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια σε όλους τους συγγενείς  και τους φίλους του . R.I.P.»

Σχετικά Άρθρα