Νίκη του Valentino Rossi στον 12ωρο του Abu Dhabi στην PRO AM  και 3ος Γενικής – Photo – Video

Η ομάδα που σχηματίστηκε από τον Valentino Rossi, τον αδελφό του Luca Marini και τον φίλο του Uccio Salucci κατάφερε να φτάσει στο βάθρο του 12ωρου αγώνα αντοχής του Abu Dhabi, που πραγματοποιήθηκε στο Yas Marina.

Η ομάδα Monster VR 66 Kessel κερδίσει στην κατηγορία PRO AM, ενώ ανέβηκε στην 3η θέση του βάθρου στην Γενική κατάταξη.

Φαίνεται ότι ο Valentino Rossi χαίρεται στον κόσμο των αυτοκινήτων. Μετά την οδήγηση της Mercedes Formula 1 του Lewis Hamilton, αγωνίστηκε στον 12ωρο αγώνα αντοχής στο Abu Dhabi, φέρνοντας εκπληκτικά αποτελέσματα!

Valentino Rossi: «Πετύχαμε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, και είμαστε πολύ χαρούμενοι, φτάσαμε σε μια τρίτη θέση Γενικής, εκτός από την πρώτη θέση στην κατηγορία μας. Είναι μεγάλη ικανοποίηση, βρήκα τον εαυτό μου και  διασκεδάσαμε πάρα πολύ. Ο Luca έγινε πραγματικά πολύ δυνατός. Ήδη από το Ράλλυ Μόντζα είχα παρατηρήσει ότι ήταν γρήγορος, ανακαλύψαμε ένα ταλέντο. Ήξερα ότι είχε καλές δυνατότητες, αλλά πήγε καλύτερα από όσο περίμενα.»

Στον ίδιο αγώνα συμμετείχε και ο Loris Capirossi με ένα Ferrari 488 GT3, μαζί με τους Niki Cadei και Alexis de Bernardi, και τερμάτισαν στην 7η θέση της Γενικής και στην δεύτερη θέση στην κατηγορία του.

Η νίκη γενικής πήγε σε ένα Audi R8 LMS της γερμανικής ομάδας Attempto Racing με τους οδηγούς Rinat Salikhov, Christopher Mies και Dries Vanthoor.

Για όποιον έχει την διάθεση υπάρχει το βίντεο με τον αγώνα παρακάτω:

WordPress Gallery Extra

Σχετικά Άρθρα