Νέο Scooter Yamaha X-MAX 125 – Φωτογραφίες

Η Yamaha παρουσίασε το νέο της Scooter για το 2018,  και δεδομένου ότι μπορεί να το οδηγήσει κάποιος με μια άδεια A1 είναι ένα καλό entry-level 125, που προσφέρει άνεση στου αστικούς δρόμους, αλλά και λίγο παραέξω, είναι κομψό, βολικό και οικονομικό.

Το νέο X-MAX 125 του 2018, έρχεται να συμπληρώσει την οικογένεια με τα μεγαλύτερα μοντέλα X-MAX 300 και X-MAX 400 , αφού υιοθετεί ακόμα πιο δυναμικό σχεδιασμό, εμπνευσμένο από τα μοντέλα 300 και 400 τελευταίας γενιάς.

Οι διπλοί προβολείς LED , τα νέα φλας LED υπογραμμίζουν τη μοντέρνα εμφάνιση της οικογένειας MAX, που συμπληρώνεται από τα πίσω φώτα LED.

Στην καρδιά του σκούτερ βρίσκεται ένας μονοκύλινδρος υγρόψυκτος SOHC 125cc τετράχρονος κινητήρας που είναι συμβατός με EU4 και εξασφαλίζει επαρκή επιτάχυνση για να «ξεκολλάς» εύκολα από τα φανάρια αλλά και μια σταθερή ταχύτητα σε μεγαλύτερους δρόμους.

Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι πλήρως αυτόματο με μονάδα ιμάντα που προσφέρει ομαλή και γρήγορη επιτάχυνση, αθόρυβη λειτουργία και χάρη στον ηλεκτρονικό ψεκασμό θα έχει χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Το X-MAX 125 έρχεται επίσης με έλεγχο πρόσφυσης ως στάνταρ για να σας κρατήσει ασφαλείς σε κρύες βροχερές ημέρες ή βρώμικους δρόμους.

Ο εμπρός τροχός του X-MAX είναι ελαφρώς μεγαλύτερος από τους περισσότερους τροχούς σκούτερ, στις 15 ίντσες, ο οποίος θα βελτιώσει τη σταθερότητα και το χειρισμό.

Πίσω είναι εφοδιασμένο με μικρότερο τροχό και διπλά αμορτισέρ.  Τα φρένα του είναι μονοί δίσκοι εμπρός και πίσω και με στάνταρ ABS .

Φυσικά, το X-MAX είναι γεμάτο με πρακτικές πινελιές. Η εκκίνηση γίνεται χωρίς κλειδιά, η οθόνη είναι ρυθμιζόμενη, όπως και το τιμόνι, τα οποία μπορούν να ρυθμιστούν προς τα εμπρός ή προς τα πίσω σε δυο θέσεις. Υπάρχει επίσης στον μπροστινό αριστερό ντουλαπάκι,  μια έξοδος 12V και χώρος για τη φόρτιση των συσκευών σας ενώ βρίσκεστε σε κίνηση. Κάτω από το κάθισμα υπάρχει αποθηκευτικός χώρος για δύο κράνη full face και αν αυτό δεν είναι αρκετό, η Yamaha προσφέρει μια γνήσια βαλίτσα σαν  αξεσουάρ.

Το νέο X-MAX 125 θα είναι διαθέσιμο αυτό το φθινόπωρο και θα έρθει σε τέσσερα χρώματα:  Radical κόκκινο, Sonic γκρι, Phantom μπλε και Blazing γκρι, με τιμές που δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

WordPress Gallery Extra

 

Δείτε Σχετικά άρθρα