Νέο Scooter Piaggio Medley Special Edition

 To Medley Special Edition Συμπληρώνει την γκάμα Piaggio Medley, εξοπλισμένο με τους υδρόψυκτους κινητήρες iGET στα 125 και 150 CC, με ηλεκτρονικό ψεκασμό καυσίμου και σύστημα χρονισμού 4 βαλβίδων. πρόκειται για μια γενιά μονοκύλινδρων κινητήρων που αποτελούν σημείο αναφοράς ως προς την ποιότητα, την αξιοπιστία και τις χαμηλές εκπομπές ρύπων.

To Medley Special Edition είναι μια τολμηρή έκδοση που ξεχωρίζει, ενσαρκώνοντας πάντα τις αξίες της ποιότητας, του στυλ και της τεχνολογίας που σφράγισαν την επιτυχία του piaggio medley: σύστημα START & STOP, ABS, φώτα τεχνολογίας LED, θεαματική ικανότητα φόρτωσης.

Η οικογένεια του Piaggio Medley εμπλουτίζεται με μια νέα – ακόμα πιο τολμηρή – έκδοση. Παρουσιάζεται η έκδοση Medley Special Edition! Τον σπορ χαρακτήρα του Medley Special Edition υπογραμμίζουν οι γυαλιστερές μαύρες ζάντες, οι λεπτομέρειες όπως η μαύρη σχάρα και τα ειδικά γραφικά, στα οποία εναλλάσσονται λεπτομέρειες σε μπλε electric χρώμα με φινιρίσματα σε carbon όψη. Η σέλα γίνεται ακόμη πιο εκλεπτυσμένη χάρη στη νέα επένδυση και τις ραφές σε μπλε χρώμα. Το Piaggio Medley 125/150 Special Edition διατίθεται στον γκρι ματ χρωματισμό “Grigio Titanio”.

Τιμές

Το Piaggio Medley Special Edition είναι διαθέσιμο στις παρακάτω προτεινόμενες τιμές λιανικής:

Medley Special Edition 125 ABS 2.920 €

Medley Special Edition 150 ABS 3.050 €

Επισκεφτείτε ένα σημείο πώλησης Piaggio για να δείτε από κοντά το νέο Medley SE και να ενημερωθείτε για τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα και τη δυνατότητα επέκτασης εγγύησης για δύο επιπλέον χρόνια.

Σχετικά Άρθρα