Νέο Κράνος GT-Air II από την SHOEI

Στην αιχμή της τεχνολογίας και της εξέλιξης, η ιαπωνική εταιρεία δημιούργησε το GT-Air θέτοντας τον πήχη ακόμη ψηλότερα στην κατηγορία των sport – touring κρανών.

Το GT AIR II είναι η εξέλιξη του άκρως επιτυχημένου μοντέλου με στόχο την εδραίωση στην κορυφή. Το GT-Air ΙΙ ενσωματώνει όλα τα κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά ώστε να εξασφαλίζει στον αναβάτη άψογη εφαρμογή και άνεση, πλήρες αερισμό και φυσικά κορυφαία ασφάλεια.

Η εσωτερική ζελατίνα είναι πλέον 5mm μακρύτερη για ακόμη καλύτερη προστασία από τον ήλιο, η αεροδυναμική του κράνους βελτιώθηκε ακόμη περισσότερο με νέας σχεδίασης spoilers, ενώ συνδυαστικά χαμήλωσαν και τα επίπεδα θορύβου.

Εξελιγμένο περεταίρω είναι επίσης το σύστημα αερισμού του νέου GT-Air II με νέους αεραγωγούς εισαγωγής και εξαγωγής και επανασχεδιασμένα κανάλια κυκλοφορίας του αέρα στο εσωτερικό. Επίσης στο νέο GT Air υπάρχει προεγκατεστημένο σύστημα ενδοεπικοινωνίας έτοιμο να υποδεθεί την SENA SRL 2 που έχει εξελιχθεί ειδικά για το GT AIR II. Το κέλυφος παράγεται σε τρία μεγέθη για άψογη εφαρμογή και αναλογία μεγέθους. Η Shoei, για ακόμη μια φορά δημιούργησε ένα ασυναγώνιστο κράνος που θα καλύψει απόλυτα τους αναβάτες, τόσο στην καθημερινή αστική μετακίνηση, όσο και στα ταξίδια τους.

Συνοδεύεται από αντιθαμβωτική ζελατίνα Pinlock®, επιρρίνιο, υποσιάγωνο, προστατευτική θήκη κράνους, ειδικό υγρό συντήρησης ελαστικών μερών.

Τιμή: Από 499€

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το κατάστημα μας ή την ιστοσελίδα μας και επικοινωνήστε μαζί μας.

ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ – Moto fashion & accessories
Καλλιρρόης 71 & Φραντζή, 117 43 Νέος Κόσμος
τηλ.: 210 9241108, 210 9242659, fax: 210 9241971

email: [email protected]

tzortzopoulos_baner

Σχετικά Άρθρα