Μοτοσυκλέτες στον Ιππόδρομο – Το DirtFest συγκεντρώνει πάνω από 300 «αγωνιστικά» άλογα στο 2ο Off Road Adventure Festival – Φωτογραφίες

Το Σάββατο και την Κυριακή 14-15 Σεπτεμβρίου, το Dirtfest από την ομάδα των Zulap, φιλοξενήθηκε στο Markopoulo Park στα πλαίσια του 2o Offroad Adventure Festival, παρουσιάζοντας ένα διήμερο γνωριμίας με το flat track, το νέο fun sport με μοτοσυκλέτα σε χωμάτινες οβάλ διαδρομές.

Μετά την επιτυχία του 1ου Dirtfest το 2018, όπου περισσότεροι από 40 συμμετέχοντες γλίστρησαν πάνω στις μοτοσυκλέτες τους υπό το βλέμμα φίλων του αθλήματος, ένα σχεδόν χρόνο μετά, το Dirtfest επέστρεψε για ένα showcase της ανερχόμενης σκηνής του flat track, αλλά και ως ένα gathering φίλων που ξέρουν να περνάνε καλά παίζοντας με τις μοτοσυκλέτες στο χώμα.

Pro-riders όπως οι Παπασταύρου, Λογοθέτης και Καρακώστας, χομπίστες, παλιές καραβάνες και νέα πρόσωπα, άντρες, γυναίκες και παιδιά, δοκίμασαν τις δυνάμεις τους στην οβάλ χωμάτινη διαδρομή. Με τον ισχυρο αέρα να δοκιμάζει τις αντοχές διοργανωτών και συμμετεχόντων, άλλοι με αγωνιστικά μονοκύλινδρα, άλλοι με βέσπες, άλλοι με τα νεοφερμένα από το Zulap Crew mini flat trackers της Sunday Motors ακόμα και με μεγάλα 2κύλινδρα , οι συμμετέχοντες προπονήθηκαν και αναμετρήθηκαν με κάποιους να ξεχωρίζουν και άλλους απλά να το χαίρονται.

«Πέρασα φανταστικά! Το flat track είναι κάτι που πρέπει να το δοκιμάσεις για να το ερωτευτείς. Χάρηκα πολύ που αρκετές κοπέλες ήρθαν και δοκίμασαν και εύχομαι στο μέλλον να διαδοθεί και εδώ, όπως σε Αμερική και Αγγλία! .», είπε η Dominika Grnova που ξεχώρισε μέσα στην πίστα, με τον Γιώργο Φακίνο από τους Homoratus να συμπληρώνει «Ευχαριστούμε τους διοργανωτές για την πρόσκληση, αλλά κυρίως την παρέα των Zulap που για άλλη μια φορά, αποδεικνύουν πως με χαμηλό budget μπορείς να χαμογελάς από ικανοποίηση και ας είναι αρχή της εβδομάδας

Αποτελέσματα flat track battles – Σάββατο 14/9

Ladies

 1. Dominika Grnova – Beta DTX450
 2. Δέσποινα Φίλη – Sunday S147
 3. Βάσω Μπατσομήτρου – Sunday S147

Vintage

 1. Γιώργος Φακίνος – BSA
 2. Γιώργος Τσιλογιάννης – Vespa 200
 3. Μάριος Πολλάλης – Vespa 200

Scramblers

 1. Αναστάσιος Βαρβαρήγος – Honda AX-1
 2. Αργύρης Γραμμένος – Harley Davidson
 3. Alex Δρασκόλιας – Yamaha XT660X

ΜΧ/Supermoto/Flat Track

 1. Σπύρος Μάρκου – Beta DTX450
 2. Γιώργος Παπασταύρου – Husqvarna FΤ450
 3. Νίκος Καρακώστας – Honda CRF450SM

Trackers

 1. Νώντας Λογοθέτης – ΚΤΜ 640
 2. Teddy Αντωνιάδης – Beta Tracker 350
 3. Βασίλης Πανουργιάς – ΚΤΜ 300

Αποτελέσματα Gentlemen’s TT- Κυριακή 15/9

 1. 51:82 – Τόλης Μάρκου – Beta RR350
 2. 52:09 – Teddy Αντωνιάδης – Beta RR350
 3. 53:02 – Βασίλης Πανουργιάς – ΚΤΜ 300

Με τον Σεπτέμβρη και τον Οκτώβρη να σφίζουν από μοτοσυκλετιστικές δραστηριότητες, με πολλαπλές προτάσεις σε φεστιβάλ, track days & αγώνες, οι φίλοι της μοτοσυκλέτας έχουν την ευκαιρία να χαρούν το πάθος τους, να εξελίξουν τα skills τους, αλλά και να μεταφέρουν το μικρόβιο της μοτοσυκλέτας σε ένα ευρύτερο κοινό. Η πρόταση του Zulap crew είναι απλή. #getoutnride.

Ευχαριστούμε το Off Road Adventure Festival & το Markopoulo Park για τη φιλοξενία!

Μείνετε συντονισμένοι και καβαλάτε μηχανάκια!

Φωτογραφίες © Alex Grymanis/Zulap Media

WordPress Gallery Extra

Σχετικά Άρθρα