Κουζής και Λυρίου οι νικητές του 6ου αγώνα Motocross στη Μεγαλόπολη – Αποτελέσματα

Ο 6ος αγώνας της χρονιάς για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Motocross έγινε στην πίστα της Μεγαλόπολης.

MX1

Στην MX1 μεγάλος νικητής για έκτη συνεχόμενη φορά φέτος ο δεκαπέντε φορές πρωταθλητής Ελλάδος, Παναγιώτης Κουζής, με δύο νίκες στα σκέλη (1-1),  ενώ στην δεύτερη θέση ήταν ο Αργύρης Τσαρνάς, με δυο δεύτερες θέσεις (2-2), ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Δημήτρης Κοντολέτας, με δυο τρίτες θέσεις (3-3).

MX2

Στην ΜΧ2 είχαμε νικητή για μια ακόμα φορά τον Νίκο Λυρίου, (1-1) που κέρδισε και τα δυο σκέλη, ενώ δεύτερος ήταν ο Φραγκίσκος Ζούνης (2-3) και τρίτος ο Αλέξανδρος Γεωργαντάς (4-2), ενώ στην MX2T νικητής ήταν ο Ανδρέας Ανδρέου (1-1) που κέρδισε και τα δυο σκέλη.

OPEN

Στην OPEN νικητής ο Σάββα Σάββα (2-1) με δεύτερο τον Βασίλης Πακαταρίδης (1-2) και  τρίτο τον Βαγγέλη Μπαλάτσο (3-4).

MX85

Στην κατηγορία MX85, νικητής ήταν ο Μάριος Κανάκης (1-1), όπου κέρδισε και τα δυο σκέλη μπροστά από τους Νίκο Κοσταβέλο (3-2) και τον Γιώργο Μαυράκη (2-5)

MX65

Στην κατηγορία ΜΧ65, νίκησε ο Σωτήρης Φωτάκης (2-1), δεύτερος ο Δημήτρης Γανωτής (2-1) και τρίτος ο Μιχάλης Σακελλαρίου (3-3) με δυο τρίτες θέσεις.

QUAD

Στην κατηγορία QUAD, νίκησε ο Βασίλης Τριανταφύλλου (1-1) με δεύτερο τον Κώστα Ντούζο (2-2), και τρίτο τον (3-2), Αλέξανδρο Κατσινέλη,(3-3) ενώ στην κατηγορία QUAD Β νικητής ήταν ο Κώστας Τσέλας.

Δείτε Σχετικά άρθρα