Κοπή πίτας 2020 από το ΔΙΑΘΛΗΣΗ – 26/1/2020

Το Δικυκλιστικό Αθλητικό Σωματείο Ηλείας θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη εκδήλωση (ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ) την προσεχή Κυριακή 26 Ιανουαρίου και ώρα 12 00’ στον φυσικό του χώρο που είναι η Πίστα moto cross (ΚΕΡΑΜΟΠΟΙΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ) στα Δουνέικα Ηλείας.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα περιλαμβάνει Αγιασμό εν όψη την νέας αγωνιστικής περιόδου 2020 , κοπή της πρωτοχρονιάτικης Πίτας καθώς και απονομές τιμητικών διακρίσεων των αθλητών μας που εκπροσώπησαν το σωματείο στους αγώνες του 2019 και συνεχίζουν να αποτελούν τους πρεσβευτές του σωματείου .

Θα ακολουθήσει κλήρωση μεταξύ των αθλητών που θα παρευρίσκονται για προπόνηση (ένα ζευγάρι αγωνιστικά λάστιχα mx) καθώς και αλλά δώρα που θα προσφερθούν.

Βέβαια δεν θα λείψει και η Κλήρωση (όχι λαχειοφόρος) για να ευχαριστήσουμε τους παρευρισκόμενους φίλους μας με τα γνωστά πλέων (καλαθάκια) γεμάτα με τοπικά προϊόντα .

Η εκδήλωση θα συνεχιστεί με γαστρονομική τέρψη όλων των παρευρισκομένων στο μπάρμπεκιου που θα επιμεληθεί ο σεφ μας, και θα τελειώσει με προπόνηση που θα έχει ξεκινήσει από τις 9 00 το πρωί .

Προσκεκλημένοι είστε οι αρχές του τόπου ,αθλητές και χομπίστες του μηχανοκινήτου αθλητισμού από όλη την Ελλάδα που θα τιμήσουν την εκδήλωση μας και θα προπονηθούν μαζί μας, τα μέλη και τα στελέχη του Σωματείου ,οι χορηγοί μας ,αλλά και όσοι εκτιμούν και αγαπούν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και την προσπάθεια μας.

Σχετικά Άρθρα