Κοπή πίτας 2019 από το ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η. 17 Φλεβάρη

Την Κυριακή 17 Φλεβάρη και ώρα 12.002 το Δικυκλιστικό Αθλητικό Σωματείο Ηλείας  θα πραγματοποιήσει εκδήλωση στον φυσικό του χώρο που είναι η πίστα Moto cross (Κεραμοποιία Παναγιωτόπουλος)  στα Δουνέικα Ηλείας.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει κοπή πίτας  και αγιασμό εν όψη της νέας αγωνιστικής χρονιάς, βράβευση των αθλητών μας που εκπροσώπησαν το Σωματείο στους αγώνες του 2018 και συνεχίζουν να μας τιμούν οι οποίοι θα αποτελούν τους  πρεσβευτές του σωματείου και στους αγώνες που θα ακολουθήσουν το  2019 σε όλη την ενδοχώρα. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει απονομή τιμητικών  πλακετών σε όλους τους χορηγούς μας που συνεισφέρουν οικονομικά και να είναι αρωγοί μας στην προσπάθεια να διοργανώνουμε άρτιους αγώνες που προβάλλουν εκτός από το άθλημα και το νομό μας.

 Προκειμένου να τιμήσουμε και ευχαριστήσουμε τους αθλητές που θα είναι μαζί μας και μπορούν να λάβουν μέρος στην προπόνηση, θα διεξάγουμε και κλήρωση μεταξύ των  με ένα ζευγάρι λάστιχα ΜΧ , καθώς και άλλα δώρα προσφορά από καταστήματα μοτοαθλητισμού.

 Βέβαια δεν θα λήψει και η κλήρωση (όχι λαχειοφόρος ) για όλους τους παρευρισκόμενους με ( τα γνωστά πλέον τελαράκια ) γεμάτα με τοπικά προϊόντα, και όχι μόνο.

  Η εκδήλωση θα κλείσει με γαστρονομική τέρψη όλων των παρευρισκομένων στο μπάρμπεκιου που θα έχει επιμεληθεί ο σεφ μας και πολλή προπόνηση.

Προσκεκλημένοι είναι οι Αρχές του νομού, οι αθλητές του σωματείου, αλλά και αθλητές από όλη την Ελλάδα που θέλουν να τιμήσουν την εκδήλωση μας και να προπονηθούν μαζί μας, τα μέλη του συλλόγου, στελέχη, χορηγοί, όλοι όσοι αγαπούν τον μοτομηχανοκίνητο αθλητισμό, αλλά και αυτοί που εκτιμούν την  προσπάθεια μας.

Σχετικά Άρθρα