Καταπληκτική νίκη του Κορωνάκη στο Assen !

Ο Βασίλης Κορωνάκης κέρδισε τον 1ο αγώνα του ADAC Junior Cup KTM, σήμερα Σάββατο στην Ολλανδία στην πίστα του Assen με την βροχή να τους κάνει δύσκολη την ζωή!

Ο Βασίλης Κορωνάκης με το νούμερο 65 κυριαρχεί στο Assen

Ο Κορωνάκης έκανε πολύ καλή εκκίνηση και μπήκε γρήγορα μπροστά στον αγώνα κλείνοντας τον πρώτο γύρο με πάνω από 5 δευτερόλεπτα διαφορά!

Εκπληκτικό ο Βασίλης Κορωνάκης συνεχώς μεγάλωνε την διαφορά του που έφτασε κάποια στιγμή και πάνω από τα 11 δευτερόλεπτα.

Ο αγώνα διακόπηκε με κόκκινη σημαία στον 8ο γύρο!

Ο Βασίλης Κορωνάκης πήρε μια καταπληκτική και άνετη νίκη εκμηδενίζοντας τον συναγωνισμό!

Ο Βασίλης Κορωνάκης δήλωσε μετά τον αγώνα: «Οδήγησα για πρώτη φορά σε αυτή την πίστα και ήταν η δεύτερη φορά που οδήγησα σε βροχή. Ένιωσα πραγματικά πολύ καλά με την μοτοσυκλέτα μου και η εμπιστοσύνη μου σε κάθε γύρο μεγάλωνε ακόμα περισσότερο, οπότε για αυτό μπόρεσα και έκανα αυτή την διαφορά από τους υπολοίπους. Είναι μυστήριο για μένα πως μπόρεσα κάτω από αυτές τις συνθήκες να είμαι τόσο γρήγορος, αλλά ίσως αυτό συμβαίνει επειδή οδηγώ πολύ Motocross και νομίζω ότι βοηθάει, ειδικά όταν γλιστράει το πίσω ελαστικό. Ήταν ένας φοβερός αγώνας σε μια φανταστική  κατηγορία. Είμαι πολύ χαρούμενος που οδηγώ εδώ την KTM στο Junior Cup ADAC»!

Αύριο στον δεύτερο αγώνα περιμένουμε άλλη μια νίκη από τον φοβερό Βασίλη Κορωνάκη

Δείτε Σχετικά άρθρα