3ος Αγώνας IMR CUP: ο Πρόϊος ανεβαίνει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τον τρίτο του αγώνα είχε το νεοσύστατο κύπελλο IMRCUP την Κυριακή, όπου έγινε μέσα στα πλαίσια του MiniGPCup.

IMG_2630

Ο δεύτερος αγώνας της ημέρας ήταν του κυπέλου IMRCUP που γίνεται με μοτοσυκλέτες ίδιας ιπποδύναμης της εταιρίας IMR.

Με 10 συμμέτοχες στον τρίτο αγώνα του θεσμού IMRCUP! και μετά τα χρονομετρημένα πήραν σειρά εκκίνησης και στηθήκαν στην σχάρα με 1ο και κάτοχο της polepositionγια δεύτερη φορά φέτος, ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟ ΙΩΣΗΦ με χρόνο 50.746, μπροστά από τον ∆ΗΜΗΤΡΗ ΠΡΟΙΟ με χρόνο 50.880. 3ος ο ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ με χρόνο 51.370, 4ος ο νικητής του 2ου αγώνα, ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ με χρόνο 51.373, 5ος ο ΣΤΥΛΙΑ∆ΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ με χρόνο 51.383, 6ος ο ΖΑΜΠΕΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ με χρόνο 52.127, 7ος ο ΠΑΠΟΥΤΣΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ με χρόνο 52.794, 8ος ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ με χρόνο 53.096, 9ος ο ΣΟΦΟΥΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ με χρόνο 54.252 και 10ος ο ΜΠΕΡΤΣΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ με χρόνο 56.356.

IMG_2635

Στην εκκίνηση είχαμε άλλη μια άκυρη εκκίνηση από τον Χρήστο Φωτιάδη. Η εκκίνηση δόθηκε και ο Ροδίτης οδηγός Ιωσήφ Κουτσόπουλος ξεκίνησε αλλά πρώτος έστριψε ο Δημήτρης Πρόϊος και μπήκε επικεφαλής του αγώνα όπου και έμεινε μέχρι την καρό σημαία παίρνοντας μια πολύ καλή και άνετη νίκη αφού ο polmanΙωσήφ Κουτσόπουλος είχε μια πτώση και έτσι άφησε τον Πρόϊος να είναι πρώτος άνετα χωρίς να απειληθεί από κανέναν.

88

Λίγο πιο πίσω έδωσαν ίσως την ωραιότερη μάχη της ημέρας για την τρίτη θέση αρχικά και μετά για την δεύτερη, οι Σωτήρης Στυλιάδης και Γιάννης Λογοθέτης που τέλειωσε με νικητή τον Σωτήρη Στυλιάδη που κέρδισε την 2ηθεση του βάθρου και ο Λογοθέτης την 3η θέση!

IMG_2714

Πιο πίσω οι Ζαμπετάκης και Φωτιάδης τερμάτισαν τελικά στην 4η και 5η θέση αντίστοιχα, ενώ ο Βασίλης Παπουτσάς έκλεισε την εξάδα!

Ο Φωτιάδης εκτέλεσε ποινή διέλευσης από τα πιτ για την άκυρη εκκίνηση και βγήκε τελευταίος παρόλα αυτά τερμάτισε στην 5η θέση.

IMG_2745

Ο Κουτσόπουλος που είχε πτώση ενώ ήταν δεύτερος και ξαναμπήκε στον αγώνα τελευταίος, αλλά τελικά τερμάτισε στην 8η θέση.
Στην τελευταία θέση τερμάτισε ο Αθανάσιος Σοφούλης με 41 δευτερόλεπτα διάφορα από τον πρώτο.

IMG_2718

Τον ταχύτερο γύρο έκανε ο κάτοχος της poleposition με χρόνο 50.497

Όλοι οι οδηγοί πρόσφεραν θέαμα με πολλές μάχες αφού όλες οι μοτοσυκλέτες είναι ισοδύναμες και τον κυριότερο ρόλο παίζει ο οδηγός.

Το παρατράγουδο εδω εκτός από την μη ενημέρωση ήταν πως δεν έγινε και το άνοιγμα στις τρεις πρώτες μοτοσυκλέτες όπως ορίζει ο κανονισμός. Άλλο ένα κρούσμα της αυθαιρεσίας των διοργανωτών που έχουν μάθει να μην δίνουν λόγο σε κανέναν.

IMG_3726

Ο επόμενος αγώνας του IMRCUP θα είναι στις 28 Σεπτεμβρίου στην Αττική σύμφωνα με την προκήρυξη!

ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΑ IMR CUP

 ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΜΕΝΩΝ IMRCUP

 

WordPress Gallery Extra