Η MV Agusta παρουσίασε την γκάμα του 2018 και ολοκλήρωσε την αναδιάρθρωση της

Κατά τη διάρκεια της EICMA 2017, η νέα MV Agusta Dragster 800 RR ψηφίστηκε ως μία από τις πιο όμορφες μοτοσυκλέτες της χρονιάς. H Dragster 800 RR είναι εντελώς νέα.

Ο κινητήρας, το πλαίσιο και τα ηλεκτρονικά είναι οι τρεις βασικοί τομείς στους οποίους οι μηχανικοί της MV Agusta και του Κέντρου Ερευνών Castiglioni στους οπίου δούλεψαν και καινοτόμησαν, συνεχίζοντας την παράδοσης της αριστείας και της πρωτοτυπίας που γνωρίζουν πολύ καλά.

Μαζί με το Dragster 800 RR, η MV Agusta παρουσίασε επίσης μια πλήρως ενημερωμένη σειρά προϊόντων, ξεκινώντας με το Brutale 800 RR και παρουσιάζοντας το νέο Brutale 800 στην σειρά μοντέλων RC Reparto Corse μαζί με τα υπάρχοντα F3 675 RC, F3 800 RC, Dragster 800 RC και Turismo Veloce RC, τα οποία είναι γνωστά για την ασυμβίβαστη επίδοσή τους.

Επιπλέον, η MV Agusta ξεκίνησε μια επιτυχημένη νέα συνεργασία με μια άλλη εικονική ιταλική μάρκα, την Pirelli, που είναι γνωστή παγκοσμίως για την άριστη κατασκευή ελαστικών υψηλής απόδοσης. Η Pirelli, μέσω της ομάδας σχεδιασμού της, Pirelli Design, συνεργάστηκε με την MV Agusta για την ανάπτυξη δύο μοτοσικλετών.

Η MV Agusta, μετά από μια πολύ σημαντική περίοδο που επικεντρώνεται στην επανατοποθέτηση της εταιρίας στην αγορά και στον επαναπροσδιορισμό της εταιρικής στρατηγικής, έχει ενισχύσει τις βασικές αξίες της, την εξαιρετική δημιουργικότητα και την τεχνολογία της, με την ταυτόχρονη εφαρμογή πολύ αυστηρών δημοσιονομικών ελέγχων τόσο των δαπανών. Το αποτέλεσμα αυτών των ενεργειών είναι άμεσα μετρήσιμο στον αυξημένο αριθμό των παραγγελιών που ελήφθησαν στην Eicma, οι οποίες ήταν υψηλότερες από εκείνες που είχε αρχικά είχε προγραμματιστεί στο χρονοδιάγραμμα παραγωγής του 2018.

Ο πρόεδρος της MV Agusta, δήλωσε: “Είμαι πολύ ικανοποιημένος που ολοκλήρωσα με επιτυχία ένα πολύ περίπλοκο σχέδιο αναδιάρθρωσης και επανατοποθέτησης της εταιρίας, που πιστεύω ότι αποτελεί πραγματική εικόνα του Made in Italy στον κόσμο. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με αποφασιστικότητα για την εδραίωση όλων των στόχων μας “.

Ο Timur Sardarov, νέος αντιπρόεδρος της MV Agusta, δήλωσε: “Η επένδυσή μας στην MV Agusta βασίζεται σε ένα μακροπρόθεσμο όραμα με τους στόχους τόσο για τη στήριξη όσο και για την ανάπτυξη αυτής της εικονικής μάρκας μοτοσικλετών. Η MV Agusta είναι μια πολύ μοναδική εταιρεία που μας επέτρεψε να γίνουμε μέρος μιας εκτεταμένης οικογένειας, συμπεριλαμβανομένων των εργαζομένων, των μετόχων και των πελατών μας που μοιράζονται το πάθος μας για προϊόντα παγκοσμίου φήμης για ποιότητα, σχεδιασμό και απόδοση ».

WordPress Gallery Extra

Μείνετε συντονισμένοι στο Biker Spirit , αφού ήμασταν στην EICMA 2017, και σας ενημερώσαμε ζωντανά από το Μιλάνο με το μοναδικό τρόπο που κάνουμε τα τελευταία χρόνια για όλα τα νέα μοντέλα του 2018, ΑΛΛΑ συνεχίζουμε να σας ενημερώνουμε για ότι είδαμε εκεί!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

 

Σχετικά Άρθρα