Η KTM θα συμμετάσχει στο Αμερικανικό Πρωτάθλημα Flat Track

Αξιοποιώντας το Grand Prix της Αμερικής που πραγματοποιήθηκε στο Austin, η KTM ανακοίνωσε ότι θα συμμετάσχει επίσημα στο Αμερικανικό Πρωτάθλημα Flat Track του 2019.

Το «American Flat Track» είναι ένα πρωτότυπο άθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών στο οποίο οι αναβάτες οδηγούν μοτοσυκλέτες που ετοιμάζονται ειδικά για αυτούς τους αγώνες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η KTM αποφάσισε να συμμετέχει σε αυτό το πρωτάθλημα με επίσημη ομάδα το 2019 και έχει ήδη διορίσει τον Chris Fillmore ως το νέο διευθυντή για να επιβλέπει τους αγώνες στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η μοτοσυκλέτα που επιλέχθηκε για να συμμετέχει στο Αμερικανικό Πρωτάθλημα είναι η 450 SX-F Factory Edition, η οποία έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για να προσαρμοστεί στις προδιαγραφές που απαιτούνται.

Ο John Hinz, πρόεδρος της KTM North America, δήλωσε: “Ακολουθούμε τις αλλαγές που γίνονται στο χώρο και το Flat Track παράγει ένα ενθουσιασμό που ταιριάζει στην φιλοσοφία του “Ready to Race”, και ήταν λογικό ότι KTM θα ήθελε να εμπλακεί . Είμαστε πολύ υπερήφανοι που έχουμε τον Chris Fillmore ως το νέο Team Manager και είμαστε σίγουροι για την ικανότητά του να ηγηθεί αυτού του έργου. “

Σχετικά Άρθρα