Η KTM, Husqvarna και GasGas δεν θα συμμετέχουν στις εκθέσεις EICMA και INTERMOT 2020

H KTM, Husqvarna και GasGas είναι οι μάρκες, μετα την BMW Motorrad που επιβεβαιώνουν την ακύρωση της συμμετοχής τους στις δυο εκθέσεις μοτοσυκλέτα EICMA και INTERMOT λόγω της επιδημίας του κοροναϊού.

Για τους λόγους αυτούς, ο όμιλος KTM AG, με τα εμπορικά σήματα KTM, Husqvarna και GasGas , προτιμά να δίνει προτεραιότητα στην ασφάλεια και να επιστρέψει στην ομαλότητα το συντομότερο δυνατό.

Ο αυστριακός όμιλος θα συνεχίσει την τρέχουσα και μελλοντική του ανάπτυξη με περισσότερη δύναμη από ποτέ  και να συνεισφέρει στην αγορά με νέα καινοτόμα και ενδιαφέροντα μοντέλα και να τα παρουσιάσει στον κόσμο με τον πιο ενδιαφέροντα τρόπο.

Hubert Trunkenpolz, KTM AG CMO: «Οι παρουσιάσεις μοτοσικλετών είναι βασικά γεγονότα για τη βιομηχανία μοτοσικλετών, αλλά δεδομένων των συνθηκών, η δημόσια υγεία η ασφάλεια και η ευημερία του προσωπικού μας αποτελούν προτεραιότητα τους προσεχείς μήνες. Λάβαμε αυτή την απόφαση μετά από πολλή σκέψη και, ως εταιρεία, η KTM AG θα ήθελε από τους υποστηρικτές της, ειδικά από στην EICMA, να κατανοήσουν  την αναβολή  κα να κάνουν υπομονή μέχρι το 2021, όπου και ελπίζουμε ότι η κατάσταση θα είναι ήδη υπό έλεγχο».

Λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση αβεβαιότητας για το Covid-19 , αναμένεται ότι μετά την BMW, KTM και Husqvarna και άλλες μάρκες θα ανακοινώσουν την μη συμμετοχή τους και πιθανά οι εκθέσεις INTERMOT και EICMA τελικά θα ακυρωθούν .

Σχετικά Άρθρα