Η Honda δεν θα συνεχίσει με τον Lorenzo το 2020 εάν δεν βελτιωθούν τα αποτελέσματα του

Οι πρώτοι τέσσερις γύροι του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος MotoGP δεν ήταν  θετικοί για τον Jorge Lorenzo, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα την 12η θέση σε αγώνα.

Από την άλλη, η Honda δεν φαίνεται να έχει την υπομονή να περιμένει για μεγάλο χρονικό διάστημα και θεωρεί ότι πρέπει να εξετάζει το ενδεχόμενο απελευθέρωσης του Ισπανού αν η κατάσταση παραμείνει η ίδια.

Την παραμονή του Γαλλικού GP, η εφημερίδα AS γράφει ότι αν και η σύμβαση του Lorenzo τελειώνει στο τέλος του 2020, η Honda θα ενημερώσει τον Lorenzo ότι η εταιρική σχέση τους δεν θα συνεχιστεί το επόμενο έτος, αν δεν έρθουν τα καλά αποτελέσματα. Και, φυσικά, οι υποψήφιοι για πιθανή κενή θέση δεν λείπουν. Όπως και με τη Ducati, ο Lorenzo δεν βρήκε ακόμα έναν τρόπο να είναι άνετος στο RC213V και να αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητές του.

Προς το παρόν, το γεγονός ότι έχασε μέρος του preseason λόγω ενός τραυματισμού που τον επηρέασε και στην αρχή του πρωταθλήματος, καθώς και των προβλημάτων της Honda, είναι «ελαφρυντικά» για τον Lorenzo, που τώρα θα έχει μια καλή ευκαιρία να αντιδράσει στο Le Mans, όπου έχει κερδίσει πέντε φορές με την Yamaha.

Δείτε Σχετικά άρθρα