Η επίσημη ανακοίνωση της ΛΑΜΣ για την αναβολή του αγώνα των Σερρών

Η ΑΜΟΤΟΕ ανακοίνωσε την αναβολή και την μεταφορά σε νέα ημερομηνία του 5ου αγώνα που ήταν προγραμματισμένος να γίνει στις Σέρρες στις 2/9 2017.

Αυτή η απόφαση πάρθηκε από την ΑΜΟΤΟΕ, μετά την άρνηση του σωματείου ΛΑΜΣ να διοργανώσει τον 5ο αγώνα για το ΠΠΤΜ – αγώνα τον οποίο είχε αιτηθεί και έτσι ο αγώνας θα μεταφερθεί  για τις 21 Οκτωβρίου 2018, μαζί με τον προγραμματισμένο 6ο αγώνα που θα γίνει στα Μέγα και έτσι θα έχουμε για άλλη μια φορά έναν διπλό αγώνα!

Βέβαια έχουμε να κάνουμε με ένα αρκετά σοβαρό θέμα μιας και η μεταφορά ημερομηνίας ενός αγώνα επιφέρει πολλά από πίσω του για όλους τους εμπλεκόμενους, κυρίως στον προγραμματισμό τους σε πολλαπλό επίπεδο.

Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει οι υπεύθυνοι ιθύνοντες όπως η Ομοσπονδία, τα σωματεία αλλά και οι οδηγοί μέσα από το σωματείο τους να λάβουν σοβαρές θέσεις και να πάρουν μέτρα ώστε να μην έχουμε ξανά τέτοια φαινόμενα.

Επίσης θα πρέπει να τονίσουμε ότι όπως λέει και η παροιμία «μέσα στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρετε» έτσι και τώρα έχουμε ανθρώπους του χώρου από διάφορες θέσεις και ιδιότητες που φωνάζουν με μεγάλες κορώνες και βαρύγδουπους λόγους και αναθεματισμούς, και όπως λέει και ο σοφός λαός «φωνάζει ο κλέφτης για να φύγει ο νοικοκύρης» γιατί αποδεδειγμένο από την ιστορία γενικότερα είναι ότι αυτοί που συνήθως φωνάζουν ποιο δυνατά, το κάνουν για να καλύψουν τα δικά τους λάθη-σφάλματα-κλπ κλπ.

Ας σκύψουν λοιπόν με υπευθυνότητα όλοι οι εμπλεκόμενοι (Ομοσπονδία, σωματεία και οι οδηγοί)  πάνω από τα προβλήματα και να τα λύσουν αφού αυτοί έχουν και το καρπούζι και το μαχαίρι.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του Σωματείου ΛΑΜΣ η οποίου στάλθηκε στις 8 Αυγούστου στην ΑΜΟΤΟΕ και εμάς μας κοινοποιήθηκε χθες. Ο κύριος Ζιχναλης, πρόεδρος της ΛΑΜΣ σε επικοινωνία μας είπε πάνω κάτω τα ιδία πράγματα, αλλά μας είπε ότι την ανακοίνωση θέλουν να την δώσουν στην δημοσιότητα μόνο σε περίπτωση που δεν θα το έκανε η ΑΜΟΤΟΕ.

Θα περιμένουμε για αυτό το τόσο σοβαρό θέμα μια απάντηση από την ΑΜΟΤΟΕ, το σωματείο των οδηγών (ΣΟΑΜ) και βέβαια από την ΛΑΜΣ να μας πει όλους τους λόγους της αναβολής που δεν αναφέρονται στην παρούσα επιστολή.

Κατόπιν απόφασης του Δ.Σ. της ΛΑΜΣ σας ενημερώνουμε ότι το αθλητικό σωματείο ΛΑΜΣ άρει το ενδιαφέρων  για την διοργάνωση και τέλεση του 2ου αγώνα του πανελληνίου Πρωταθλήματος ταχύτητας μοτοσυκλέτας  που είναι να γίνει τον Σεπτέμβριο στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών.

Στην παραπάνω απόφαση φτάσαμε μετά την δημιουργία σειράς προβλημάτων που μας δημιούργησαν τα στελέχη της ΑΜΟΤΟΕ κατά την τέλεση του προηγούμενου αγώνα ταχύτητας μοτοσυκλέτας  του Πανελληνίου πρωταθλήματος, που έγινε στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών και στον οποίον οργάνωση  ήταν η ΛΑΜΣ.

Η σειρά των προβλημάτων ξεκινούσε από την ανοιχτή αμφισβήτηση της ΑΜΟΤΟΕ για το ποιος είναι ο οργανωτής του αγώνα,

Μία κόντρα με τους διαφημιζόμενους του αγώνα και σε όσους από αυτούς ενδιαφέρθηκαν να προσφέρουν διαφήμιση και στο αθλητικό σωματείο της ΛΑΜΣ.

Την χρέωση από την πλευρά της ΑΜΟΤΟΕ προς την ΛΑΜΣ, στελέχους με την ιδιότητα του συντονιστή και βοηθό συντονιστή, όπου ο άνθρωπος αυτός όπως και ο βοηθός του το μόνο που έκαναν ήταν να τοποθετούν τα διαφημιστικά πανό της Ομοσπονδίας εντός του Αυτοκινητοδρομίου, με αποκορύφωμα στην δημιουργία προβλημάτων, το κατέβασμα της σημαίας και των διακριτικών της ΛΑΜΣ από το βάθρο των απονομών των αθλητών, και το ξήλωμα των χορηγών της ΛΑΜΣ από το ταμπλό στο βάθρο των απονομών .

Για όλους αυτούς τους λόγους αλλά και για άλλους που δεν αναφέρονται στην παρούσα επιστολή.

Σας δηλώνουμε ότι δεν θέλουμε να διοργανώσουμε τον δεύτερο αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος μοτοσυκλέτας στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών που είναι να γίνει τον μήνα Σεπτέμβριο.

Σας δηλώνουμε επίσης ότι το Σωματείο μας είναι σταθερό στην ύπαρξη Αθλητικής Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας Ελλάδος και σας προσφέρουμε για την τέλεση του αγώνα όποια στελέχη  του σωματείου μας σας ενδιαφέρουν προκειμένου να γίνει ο αγώνας προς 50€ ανά ημέρα ανά στέλεχος ( όσο δηλαδή τους πληρώνουμε εμείς) καθώς επίσης και όποια υλικά σας χρειάζονται από την αποθήκη της ΛΑΜΣ όπως, σημαίες, VHF, πλακάτ με νούμερα, ζυγαριά, και ότι άλλο σας χρειαστεί προς 500€ για όλες τις ημέρες του αγώνα.

          Με εκτίμηση Δ.Σ. ΛΑΜΣ

Σχετικά Άρθρα