Η Dorna και η FIM, θέλουν τον Fenati πίσω στους αγώνες

Η σαπουνόπερα Fenati μετά από τον αντιαθλητική του ενέργεια ενάντια στο Manzi στο Misano, συνεχίζεται με νέο επεισόδιο που παίζει σε πολλά ιταλικά μέσα.

Ο Ιταλός, αποκλείστηκε από τον αγώνα στο Misano, και τιμωρήθηκε με δύο αγώνες από την διοργάνωση, την απόλυση του από την ομάδα του αλλά και την ακύρωση του συμβολαίου του με την MV Agusta, αλλά και την τιμωρία του από την Ιταλική ομοσπονδία, αλλά και την δήλωση του ίδιου ότι σταματά τους αγώνες

Ο Fenati έγινε αντικείμενο πολλαπλών επικρίσεων κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Μετά από αυτό, η Διεθνής Ομοσπονδία Μοτοσικλέτας (FIM) τον κάλεσε να καταθέσει στην έδρα της στη Γενεύη για να δώσει εξηγήσεις για το τι συνέβη. Η ακρόαση αυτή πραγματοποιήθηκε αυτή την εβδομάδα και μπόρεσε να ενθαρρύνει τον Ιταλό οδηγό να επιστρέψει στους αγώνες παρά την ανακοίνωση της αποχώρησής του και μπορεί να το κάνει και αυτή τη σεζόν.

Σύμφωνα με την ιταλικό GPOne , τόσο η FIM όσο και η Dorna θέλουν τον Fenati να επιστρέψει στις πίστες φέτος. Η «Il Resto del Carlino» σημειώνει ότι ο Fenati έχει επιλεγεί για μια εκστρατεία ευαισθητοποίησης που χρησιμεύει για την προώθηση της ασφαλούς οδήγησης μέσα στην πίστα και αναμένεται να τον χρησιμοποιήσουν ως παράδειγμα.

Επίσης, σύμφωνα και πάλι με το GPOne, ο Carmelo Ezpeleta προσπαθεί να βρει μια ομάδα για το ιταλό για να επιστρέψει στους αγώνες μετά το πέρασμα των δύο αγώνων τιμωρίας.

Έτσι, υπάρχει περίπτωση ο Fenati να επιστρέψει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Moto2 στο επερχόμενο ιαπωνικό Grand Prix στο Motegi, εφ ‘όσον βρει ομάδα

Επίσης θα πρέπει να ανασταλεί και η αφαίρεση της άδειας του από την ιταλική ομοσπονδία.

Είναι μια είδηση που πραγματικά δεν την καταλαβαίνουμε, αν αληθεύουν αυτές οι πληροφορίες τον μπορούμε να υποθέσουμε πως θέλουν να μετατρέψουν την πίστα του MotoGP σε ρωμαϊκή αρένα…..

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Δείτε Σχετικά άρθρα