Η Agusta Brutale του 2016 έκανε την εμφάνισή της και είναι πανέμορφη!!VIDEO-Φωτογραφίες

Ένα βίντεο που παρουσιάζει την ολοκαίνουργια MV Agusta Brutale 800 του 2016 ανέβασε στην σελίδα του στο ίντερνετ το Ιταλικό περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto.it και σχολιάζει:

«Σε αυτό το αποκλειστικό βίντεο σας δείχνουμε μια προεπισκόπηση της νέας έκδοσης του τρικύλινδρου MV Agusta Brutale 800  που θα παρουσιαστεί στην EICMA σε λίγες μέρες. Έχει επανασχεδιαστεί πλήρως, εξελίχθηκε στην κατασκευή του και έχει γίνει ακόμα πιο εκλεπτυσμένη και όμορφη.»

Περεταίρω πληροφορίες δυστυχώς δεν έχουμε καθώς στο επίσημο σαιτ της MV Agusta δεν έχει ανέβει τίποτα , ούτε και στο κανάλι της στο youtube. Είναι όντως αποκλειστικότητα του Moto.it. Θα αρκεστούμε όμως στο να χαζέψουμε το βίντεο, να απολαύσουμε την πανέμορφη Brutale και να προσέξουμε κάποιες αλλαγές δια γυμνού οφθαλμού.

2016-MV-Agusta-Brutale-800-leak-03

Στο βίντεο αυτό λοιπόν παρακολουθούμε την ζωντανή συναρμολόγηση του νέου MV Agusta Brutale  που θα παρουσιαστεί επίσημα στην EICMA, κομματι-κομματι. Όλα δείχνουν την διατήρηση του κυβισμού της στα 798 cc, καθώς βλέπουμε λογότυπο στο ντεπόζιτο αλλά αναφέρετε και στο τέλος του βίντεο. Η εμφάνιση της είναι ακόμα ποιο………… ‘’Brutal’’ με ένα άνευ προηγουμένου πίσω υποπλαίσιο από κράμα αλουμινίου που έχει βελτιώσει σε μεγάλο βαθμό την ουρά, κάνοντάς την ποιο λεπτεπίλεπτη. Αυτό το κενό που έχει δημιουργηθεί κάτω από το κάθισμα του αναβάτη είναι σίγουρα κάτι που κεντρίζει αμέσως τα βλέμματα. Το υποπλαισιο έχει απαλλαγεί από τους μαρσπιεδες του συνοδηγού αφού έχουν τοποθετηθεί στο ημιπλαίσιο του κινητήρα, όπως επίσης και από την βάση της πινακίδας και του υποτυπώδης λασπωτήρα που έχει τοποθετηθεί στο ψαλίδι. Επίσης ξαναχτίστηκε από την αρχή το κλασικό τελικό των τρικύλινδρων Agusta ενώ ντεπόζιτο, καλύμματα του ψυγείου και φλας φαίνονται αρκετά πιο λεπτεπίλεπτα. Οι τροχοί και τα φρένα φαίνεται να είναι τα ίδια με το προηγούμενο Brutale 800 RR.

2016-MV-Agusta-Brutale-800-leak-06

Περισσότερες πληροφορίες δε προβλέπετε να διαρρεύσουν μέχρι το σαλόνι της EICMA οπότε υπομονή μερικές μέρες ακόμα. Μόλις πάρουμε στα χεριά μας τα τεχνικά χαρακτηριστικά από πρώτο χέρι, αφού το Βikerspirit θα δώσει το παρόν και φέτος στην έκθεση, θα σας τα μεταφέρουμε άμεσα.

2016-MV-Agusta-Brutale-800-leak-08 2016-MV-Agusta-Brutale-800-leak-04 2016-MV-Agusta-Brutale-800-leak-07 2016-MV-Agusta-Brutale-800-leak-02 2016-MV-Agusta-Brutale-800-leak-05
Δείτε Σχετικά άρθρα