Η 115η επέτειος της Harley-Davidson θα πραγματοποιηθεί στην Πράγα

Η Harley-Davidson γιορτάζει την 115η επέτειό της το 2018 και γι ‘αυτό έχουν οργανώσει ένα μοναδικό γεγονός στην Πράγα, όπου όλοι οι λάτρεις της αμερικανικής μοτοσυκλέτας θα συναντηθούν από τις 5 έως τις 8 Ιουλίου.


Θα υπάρξει συγκέντρωση περισσότερων από 100 επίσημων αντιπροσώπων απο όλο τον κόσμο, καθώς πρόκειται για παγκόσμιο γεγονός. Επιπλέον, μπορείτε να απολαύσετε την ιστορία της μάρκας με μια έκθεση με περισσότερα από 150 μοντέλα από όλες τις εποχές.


Όλα θα ξεκινήσουν στις 4 Ιούλιου σε μια συναυλία των  Rolling Stones στην Πράγα και θα είναι η έναρξη της παγκόσμιας συνάντησης. Η επιλογή της Πράγας δεν ήταν τυχαία, καθώς αυτή η πόλη έχει ένα από τα παλαιότερα Harley-Davidson κλαμπ στον κόσμο (Harley-Davidson Club Praha) με πάνω απο 90 χρόνια ιστορίας.

Οι καλύτεροι κατασκευαστές στην Ευρώπη θα συναντηθούν στο Custom Bike Show, όπου θα παρουσιάσουν τις καλύτερες δημιουργίες τους. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε όλα τα νέα μοντέλα της σειράς Harley-Davidson 2018, συμπεριλαμβανομένων των νέων Forty-Eight Special και του Iron 1200. Το highlight θα είναι στις 7 Ιουλίου, όταν η κυκλοφορία της πόλης θα κοπεί για να γίνει η παρέλαση των Harleys μέσω του ιστορικού κέντρου της Πράγας.

Σχετικά Άρθρα