HONDA Integra NC 750 D, Test Ride – Review, VIDEO – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – BS RIDE

Η Integra , η οποία παρουσιάστηκε πριν δύο χρόνια σαν μέρος της πλατφόρμας των τριών μοτοσυκλετών NC (New Concept) , ενσωματώνει την ευχρηστία ενός σκούτερ και τις επιδόσεις μιας μοτοσυκλέτας.

Scooter ή Μοτοσυκλέτα ;

Λόγω της θέσης των ποδιών του αναβάτη μπροστά, της προστασίας από τα στοιχεία της φύσης και των αποθηκευτικών χώρων, η Integra διέθετε σχεδόν όλα τα λειτουργικά στοιχεία ενός σκούτερ. Ταυτόχρονα προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις και οικονομία χάρις στο δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα των 745 κ.εκ., το δεύτερης γενιάς, εξατάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DCT (Dual Clutch Transmission) και διαθέτει τη σταθερότητα, την ακρίβεια στο χειρισμό και το κράτημα μιας αληθινής μοτοσυκλέτας.

 

 VIDEO HONDA Integra NC 750 D, Test Ride – Review

ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Η Hondaσχεδίασε ένα MegaScooterυιοθετώντας αξίες όπως η απόλαυση, η ευκολία, η άνεση και η ασφάλεια. Ο σχεδιασμός και το στυλ της Integra έχουν εξελιχθεί με αποτέλεσμα να μοιάζει πλέον περισσότερο με μοτοσυκλέτα. Διαθέτει πιο αιχμηρές, καθαρές γραμμές που της χαρίζουν μια πιο επιθετική εμφάνιση.
Μόνο αν την δεις από το πλάι σιγουρεύεσαι πως πρόκειται για Scooter.

Επίσης οι Ιάπωνες σχεδιαστές, για το νέο μοντέλο του 2014 , προχώρησαν σε μία σειρά αναβαθμίσεων, κάποιες μεγάλες και κάποιες πιο μικρές ώστε να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο μία από τις πιο ξεχωριστές μοτοσυκλέτες – Scooter.

HONDA-INTEGRA-NC750D_007

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Η Integra φορά έναν 4χρονο δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα των 745 κ.εκ. με 1 ΕΕΚ και 8 βαλβίδες που χαρίζει αυξημένη ισχύ και ροπή , βελτιωμένη απόκριση και επιδόσεις.

Η Μέγιστη Ισχύς του είναι 40,3kW @ 6.250rpm (95/1/EC) και η μέγιστη ροπή   στα 68Nm @ 4.750rpm (95/1/EC).

Όπως μας πληροφορεί η Honda για τον κινητήρα, η αρχιτεκτονική του και οι ειδικά διαμορφωμένοι θάλαμοι καύσης, συνδυάζονται με τον στροφαλοφόρο υψηλής αδράνειας για να δίνει άφθονη ροπή από τις χαμηλές στροφές.

Οι διπλοί άξονες απορροφούν τους κραδασμούς στις υψηλές στροφές. Ο κινητήρας είναι ελαφρύς και ζυγίζει 69,2 κιλά.

Η Χωρητικότητα του λαδιού είναι 4.1L και η τροφοδοσία γίνεται με ψεκασμό από τον Ηλεκτρονικό μηχανισμό PGM FI.

Ο τύπος συμπλέκτη είναι υγρός, πολύδισκος και διπλός υδραυλικός.

HONDA-INTEGRA-NC750D_043

Το κιβώτιο DCT έχει βελτιωμένο λογισμικό και προσφέρει ακόμη πιο μοναδική οδηγική εμπειρία και παρότι διαθέτει μακρύτερες σχέσεις μετάδοσης, η επιτάχυνση και η τελική έρχονται χωρίς να το καταλάβεις. Η παρουσία δεύτερου αντικραδασμικού άξονα εξασφαλίζει ομαλή λειτουργία .

Τρία προγράμματα οδήγησης είναι διαθέσιμα. Το πρόγραμμα MT (Manual Transmission) που δίνει χειροκίνητο έλεγχο στον αναβάτη, επιτρέποντάς του να αλλάζει ταχύτητες από τους διακόπτες στο τιμόνι. Το αυτόματο πρόγραμμα D που είναι ιδανικό για την πόλη και τον αυτοκινητόδρομο, εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη οικονομία στην οδήγηση και τέλος το αυτόματο πρόγραμμα S (Sport), όπου είναι για πιο σπορ οδήγηση

Η τελική μετάδοση γίνεται με αλυσίδα!

HONDA-INTEGRA-NC750D_037

ΠΛΑΙΣΙΟ

Η Integra έχει ατσάλινο πλαίσιο τύπου διαμάντι που εξασφαλίζει στιβαρότητα και δίνει μια ευέλικτη συμπεριφορά σε διαφορετικές συνθήκες, όπως η κίνηση της πόλης και ο ανοιχτός δρόμος. Η γωνία κάστερ είναι στις 27°, το ίχνος στα 110 χλστ., το μεταξόνιο στα 1.525 χλστ, ενώ η κατανομή βάρους είναι 50/50 εμπρός/πίσω. Το βάρος (πλήρως υγρών) είναι 237 κιλά.

Ο χώρος για τα γόνατα έχει αυξηθεί κατά 80 χλστ. από το προηγούμενο Integra, χαρίζοντας περισσότερη ελευθερία κινήσεων ενώ το μεγαλύτερο δάπεδο δίνει περισσότερο αέρα για τα πόδια. Το ύψος της σέλας είναι στα 790 χλστ. Το νέο, πιο λεπτό κατά 40 χλστ. σχήμα στο μεσαίο της τμήμα, επιτρέπει στον αναβάτη να πατά καλύτερα στο έδαφος χωρίς απώλειες στην άνεση της οδήγηση , με την προϋπόθεση ότι ο αναβάτης είναι πάνω από 1,70, αλλιώς πατά με τις μύτες των ποδιών και ίσως μερικές φορές είναι δύσκολο γιατί και τα 237 κιλά είναι πολλά!

HONDA-INTEGRA-NC750D_047

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Το τηλεσκοπικό πιρούνι των 41 χλστ εμπρός έχει διαδρομή 120 χλστ. Το πίσω μονό αμορτισέρ έχει επίσης διαδρομή 120 χλστ. και χρησιμοποιεί μοχλικό τύπου Pro-Link, το οποίο συνδυάζει ιδανικά μαλακή συμπίεση στην αρχή της διαδρομής – για καλύτερη άνεση στις ανωμαλίες σε χαμηλές ταχύτητες.
Το νέο αλουμινένιο ψαλίδι είναι ελαφρύτερο κατά 2 κιλά από το ατσάλινο της προηγούμενης Integra, εξασφαλίζοντας βελτιωμένες αντιδράσεις και έλεγχο της πίσω ανάρτησης.

HONDA-INTEGRA-NC750D_028

ΦΡΕΝΑ

Ο μπροστινός δίσκος είναι μαργαρίτα των 320 χλστ. με διπίστονη δαγκάνα εξασφαλίζει ευκολία ελέγχου στο φρενάρισμα και συνεργάζεται με τον πίσω δίσκο που είναι και αυτός μαργαρίτα 240 χλστ. με μονοπίστονη δαγκάνα.
Στο βασικό εξοπλισμό βρίσκουμε ένα πανάλαφρο, δικάναλο ABS που περιορίζει σε μεγάλο βαθμό το ενδεχόμενο εμπλοκής του τροχού κατά το φρενάρισμα σε βρεγμένο αλλά και σε ολισθηρό οδόστρωμα.
Οι μανέτες φρένων έχουν 6 θέσεις που επιτρέπει την προσαρμοστικότητα στον κάθε αναβάτη.

HONDA-INTEGRA-NC750D_031

ΖΑΝΤΕΣ – ΕΛΑΣΤΙΚΑ

Οι ζάντες από χυτό αλουμίνιο έχουν διάσταση 17 x 3,50 ίντσες εμπρός και 17 x 4,50 ίντσες πίσω ενώ φορούν ελαστικά 120/70 ZR17 και 160/60 ZR17 αντίστοιχα.
ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

Για σκούτερ οι αποθηκευτικοί χώροι είναι λίγοι, για μοτοσυκλέτα πολλοί.
Έχει έναν μικρό χώρο κάτω από τη σέλα, που χωράει ένα ανοικτό κράνος και ένα ακόμα μικρό ντουλαπάκι, στο αριστερό μέρος της ποδιάς/φέρινγκ.
Για το μέγεθος του Integra περιμένει κανείς να βρει μεγαλύτερα ντουλαπάκια.

HONDA-INTEGRA-NC750D_024

Πίσω έχει μια σχάρα με χειρολαβές συνεπιβάτη και μπορεί να δεχτεί χωρίς μετατροπή μόνο την μπαγκαζιέρα των 45 λίτρων που διατίθεται στα Γνήσια Αξεσουάρ Honda.
Για να μπει άλλη βαλίτσα θα πρέπει να μπει μαζί με το πλακάκι της βαλίτσας!

HONDA-INTEGRA-NC750D_012

ΟΡΓΑΝΑ
Ο πίνακας οργάνων είναι ευανάγνωστος και περιλαμβάνει ψηφιακό ταχύμετρο, στροφόμετρο με μπάρες, ρολόι, ψηφιακό δείκτη στάθμης καυσίμου και διπλό χιλιομετρητή. Επίσης σημαντική είναι η ένδειξη στιγμιαίας και μέσης κατανάλωσης.

ΟΔΗΓΟΣ – ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΣΤΟ ΣΚΟΥΤΕΡ

Η ΣΕΛΑ έχει το κατάλληλο ύψος για αναβάτη ύψους πάνω από 1.70μ για να πατάει καλά. Το πάχος του αφρώδους της σέλας του αναβάτη είναι αρκετό και ποιοτικό, με αντιολισθητικό κάλυμμα και με το πίσω μέρος της να είναι φαρδύ.
Για τον ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΗ δεν είναι το ίδιο αφού είναι σε ψηλότερο δεύτερο επίπεδο, είναι πιο στενή και με το αφρώδες να είναι απλά ικανοποιητικό, Το υλικό καλύμματος αντιολισθητικό, ενώ η άνεση βρίσκεται σε χαμηλότερα επίπεδα σε σχέση με την σέλα του οδηγού.

HONDA-INTEGRA-NC750D_023

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
Η ζελατίνα είναι στενή και ψηλή, που προστατεύει καλά, για αναβάτη περίπου στο 1.80, ενώ έχει λίγους στροβιλισμούς από τα πλαϊνά αλλά χωρίς να είναι ενοχλητικοί

Η ποιότητα της ζελατίνας είναι άριστη και βλέπεις άψογα μέσα από αυτήν .
Το φέρινγκ σε προστατεύει πάρα πολύ καλά από τον αέρα, ακόμα και αν είσαι εύσωμος.
Τα πόδια κινούνται άνετα στο δάπεδο και μπορείς να τα βάλεις σε διάφορα επίπεδα ώστε να μην κουράζεσαι.

HONDA-INTEGRA-NC750D_061

ΟΔΗΓΗΣΗ

ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ Παρά τον μεγάλο όγκο του, κινείτε μια χαρά ανάμεσα στα αυτοκίνητα χωρίς να σε φοβίζει. Στο άνοιγμα του γκαζιού από στάση, ξεκινάει δυνατά χωρίς ίχνος κομπιάσματος δίνοντας σου όση δύναμη θέλεις αμέσως.

Μέσα στην πόλη κατά βάση οδηγείς με το αυτόματο πρόγραμμα στο D όπου είναι, αφού εξασφαλίζει τη καλύτερη οικονομία και ομαλή οδήγηση. Βέβαια πολλές φορές , ανάλογα με το “ταπεραμέντο” του οδηγού ίσως χρειαστεί να παρέμβει με τους διακόπτες στο τιμόνι στο αριστερό μέρος και να ανεβοκατεβάσει ταχύτητες όπου χρειαστεί. Οι αλλαγές γίνονται τόσο ομαλά που πολλές φορές δεν καταλαβαίνεις καν την αλλαγή.

Το πλεονέκτημα του μεγέθους των ζαντών, που είναι 17 ίντσες, φαίνετε στις λακκούβες και το πόσο άνετα τις περνάς χωρίς να τις νιώθεις στην μέση σου!

HONDA-INTEGRA-NC750D_036

ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΗΣ: Όταν βγεις στην εθνική νιώθεις να ξεδιπλώνονται όλα τα ταλέντα αυτού του σκούτερ που μεταμορφώνεται κανονικά σε μια μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού.

Τα χιλιόμετρα φεύγουν με φοβερή άνεση χωρίς ταλαιπωρία και πιασίματα. Ο συνεπιβάτης θα κουραστεί πιο γρήγορα από τον οδηγό .
Στην περίπτωση μας ταξιδέψαμε (δικάβαλο) επί της ευκαιρίας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας μέχρι την Τρίπολη. Κάναμε ένα πάρα πολύ άνετο ταξίδι παρόλο που και στο πήγε αλλά και στο γυρισμό το 70% του ταξιδιού μας το κάναμε υπό βροχή έως καταρρακτώδη βροχή. Η Integra μας ταξιδέψε με απόλυτη ασφάλεια χωρίς να μας φοβίσει πουθενά, το κράτημα της άψογο, το φρενάρισμα με τα συνδυασμένα φρένα και το ABS, σου δίνει την σιγουριά που χρειάζεσαι.
Δουλέψαμε το πρόγραμμα στο D όπου είναι το ηπιότερο και είδαμε μια κατανάλωση που τρίβαμε τα μάτια μας. Κάψαμε μέσο όρο στα 320 χιλιόμετρα που κάναμε, 15 λίτρα βενζίνης και η αλήθεια είναι πως στην επιστροφή είδαμε τα 170+ να έρχονται πολύ εύκολα. Βέβαια είδαμε και χαμηλότερη κατανάλωση τις φορές που αφήσαμε το πρόγραμμα D να κάνει την δουλειά του χωρίς δικές μας παρεμβάσεις.

Βέβαια μην περιμένετε ότι είναι μια μοτοσυκλέτα που θα σας κάνει να νιώσετε την αδρεναλίνη ενός σπορ η ενός γυμνού streetfighter!

HONDA-INTEGRA-NC750D_053

Η ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ του με τα 14 λίτρα μπορεί να φτάσει και στα 400 χιλιόμετρα!

Σε επαρχιακό δρόμο μπορείς να χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα S (Sport), στο οποίο η μονάδα διαχείρισης του κιβωτίου αφήνει τον κινητήρα να ανεβάσει λίγο περισσότερες στροφές πριν αλλάξει ταχύτητα, χαρίζοντας καλύτερες επιδόσεις. Αντίστοιχα κατεβάζει ταχύτητα πιο γρήγορα στην επιβράδυνση, εμπλέκοντας περισσότερο τον κινητήρα στο φρενάρισμα.

Αν αυτό δεν αρκεί στο “ταπεραμέντο” σου μπορείς να γυρίσεις στο πρόγραμμα MT (Manual Transmission) που σου δίνει χειροκίνητο έλεγχο, επιτρέποντάς σου να αλλάζεις ταχύτητες από τους διακόπτες στο τιμόνι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Integra ,είναι η πρώτη μοτοσυκλέτα της Honda που το διαθέτει στο βασικό της εξοπλισμό το “έξυπνο” κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (DCT). Το κιβώτιο είναι μια παγκόσμια καινοτομία που παρουσιάστηκε στην VFR1200F το 2010 και προσφέρει αξιόπιστες, ομαλές αλλαγές ταχύτητας και πολύ γρήγορα γίνεται δεύτερη φύση του αναβάτη στην οδήγηση και αυτό είναι μια αλήθεια που μπορεί να το βεβαιώσει οποίος οδηγήσει την Integra!

Τόσο στο πρόγραμμα D όσο και στο S, το DCT επιτρέπει στον αναβάτη να αλλάζει ταχύτητες κατά βούληση από τους διακόπτες στο τιμόνι ενώ επανέρχεται διακριτικά σε αυτόματη λειτουργία, ανάλογα με το άνοιγμα του γκαζιού, την ταχύτητα της μοτοσυκλέτας και την επιλεγμένη σχέση.

Επιπλέον, στο πρόγραμμα D, το σύστημα DCT ανιχνεύει μεταβλητές χειρισμού του αναβάτη που αφορούν σε συγκεκριμένες συνθήκες οδήγησης, από έντονη κίνηση στην πόλη μέχρι οδήγηση σε ορεινό δρόμο με στροφές, και προγραμματίζει τις αλλαγές ταχυτήτων ανάλογα με το πόσο “ανήσυχο” είναι το χέρι σου, αφού κατεβάζει ταχύτητα με ποιο απότομο άνοιγμα του γκαζιού.

HONDA-INTEGRA-NC750D_065

Τα ΦΩΤΑ του έχουν πολύ καλή ένταση και συγκεντρωμένη δέσμη και στις δύο σκάλες.
Η ΚΟΡΝΑ του είναι δυνατή και δεν περνά απαρατήρητη.
Το ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ του είναι κάτω από την σέλα όπου υπάρχει αμορτισέρ για να κρατάει τη σέλα του αναβάτη ανοικτή, αλλά χωρίς να υπάρχει φωτάκι στον αποθηκευτικό χώρο και η τάπα του ρεζερβουάρ είναι φθηνής κατασκευής κάτι που δεν κολλάει με όλη την άριστη ποιότητα κατασκευής όλου του σκούτερ.

Το κεντρικό ΣΤΑΝΤ στήνει το σκούτερ σταθερά όρθιο , ενώ το πλαϊνό σταντ διαθέτει διακόπτη όπου για λόγους ασφαλείας, δεν σου επιτρέπει να βάλεις ταχύτητα αν δεν το έχεις ανεβάσει.

HONDA-INTEGRA-NC750D_017

Οι ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ είναι ιδιαίτεροι, ειδικά στο αριστερό κομμάτι του τιμονιού, όπου υπάρχουν τα δυο έξτρα κουμπιά για το ανέβασμα και κατέβασμα των ταχυτήτων του κιβωτίου. Θα σου πάρει λίγη ώρα να συνηθίσεις τους διακόπτες αφού ο διακόπτης για ανέβασμα ταχύτητας είναι στην θέση του σινιάλου.
Λίγη ώρα θα σου πάρει επίσης να συνηθίσεις και τους διακόπτες που έχει σε όλα τα νέα της μοντέλα η Honda και μιλάμε για τους διακόπτες φλας και κόρνας, τους οποίους έχει τοποθετήσει ανάποδα.
Στο δεξί μέρος του τιμονιού έχουμε τον διακόπτη του κιβωτίου ταχυτήτων στον αντίχειρα και έναν ακόμα διακόπτη για τον δείκτη που επιλέγει αυτόματο ή χειροκίνητο κιβώτιο .
Η αλήθεια είναι ότι τις πρώτες ώρες θέλει λίγο προσοχη μέχρι να συνηθίσεις τους διακόπτες, αν πάλι δεν έχετε προηγούμενη εμπειρία από μοτοσυκλέτα δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα.

Οι ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ του είναι όμορφοι και μοντέρνοι και σου χαρίζουν καλή ορατότητα αν τους ρυθμίσεις σωστά.

HONDA-INTEGRA-NC750D_022

Η Integra διαθέτει όπως αρκετά σκούτερ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ κάτω δεξιά από το τιμόνι.
ΓΕΝΙΚΑ:

Η Integra διαθέτει το αποτελεσματικό αντικλεπτικό immobilizer HISS της Honda (Honda Ignition Security System). Αν ο κωδικός στο ηλεκτρονικό κύκλωμα του κλειδιού δεν ταιριάζει με εκείνον του διακόπτη, ο κινητήρας δεν μπορεί να πάρει εμπρός.

Χάρη στο ηλεκτρονικό immobiliser, ο κινητήρας μπορεί να εκκινήσει μόνο με κάποιο από τα κλειδιά με το σωστό ηλεκτρονικό κύκλωμα. Επίσης, αν κάποιος προσπαθήσει να ενώσει καλώδια ή να αντικαταστήσει τον κεντρικό διακόπτη, η κεντρική μονάδα διαχείρισης του κινητήρα δεν θα του επιτρέψει να πάρει εμπρός.

Μια παροχή ρεύματος τύπου αναπτήρα αυτοκινήτου υπάρχει κάτω από τη σέλα.

HONDA-INTEGRA-NC750D_075

ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ

Η Honda NC750 D Integra είναι μία από τις πιο καινοτόμες μοτοσυκλέτες – σκούτερ στην οικογένεια της Honda.
Βελτιωμένη σε σχέση με την παλιότερη των 700 κ.εκ. Με εργονομία και νέο ιδιαίτερο σχεδιασμό και με αυξημένο κυβισμό στα 745 κ.εκ., μας δίνει περισσότερη ισχύ και ροπή. Το πανέξυπνο κιβώτιο ταχυτήτων DCT, το νέο ελαφρύ ψαλίδι αλουμινίου κάνουν την Integra ελκυστική για αυτούς που θέλουν ένα σκούτερ – μοτοσυκλέτα που μπορεί να σε πάει παντού, στην πόλη αλλά και να ταξιδέψεις παντού άνετα και γρήγορα και πάνω από όλα με ασφάλεια!
Με εντυπωσιακή κατανάλωση κάτι που είναι μεγάλο προσόν για μια μοτοσυκλέτα ή για ένα σκούτερ καθίστα την Integra ιδιαίτερα προσιτή για καθημερινή χρήση, αλλά και για ταξίδια!

Υπάρχει διαθέσιμη στην Ελληνική αγορά με προτεινομένη τιμή στα €9,690.

Η Integra θα είναι διαθέσιμη σε τέσσερις βασικούς χρωματισμούς και σε δύο ειδικές εκδόσεις σχεδίων: Λευκό ματ PearlGlare,  Μαύρο Graphite, Ασημί ματ Bullet, Κόκκινο CandyArcadian, Τριχρωμία Λευκού Pearl Glare(Ειδική Έκδοση),  Μαύρο μεταλλικό ματ Gun powder(Ειδική Έκδοση), Τα δύο νέα σχέδια συνδυάζονται με χρυσές ζάντες.

HONDA-INTEGRA-NC750D_062

Αξεσουάρ

Μία σειρά από Γνήσια Αξεσουάρ Honda διατίθεται αποκλειστικά για την Integra, ώστε να ικανοποιεί απόλυτα τις ιδιαίτερες απαιτήσεις όλων των αναβατών. Μία μεγάλη μπαγκαζιέρα 45 λίτρων είναι επίσης διαθέσιμη. Κατά τα άλλα, στη λίστα Γνήσιων Αξεσουάρ Honda για την Integra περιλαμβάνονται:  Λεπτές πλαϊνές μπαγκαζιέρες, Χρωματιστά καλύμματα για τις μπαγκαζιέρες, Εσωτερικοί σάκοι για τις πλαϊνές μπαγκαζιέρες, Εσωτερικός σάκος, Αεροδυναμικές ποδιές, Αντικλεπτικό αλάρμ (Συναγερμός), Θερμαινόμενα γκριπ, Λουκέτο U (τύπου κριπτονάιτ), Κάλυμμα.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΣΕ PDFΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ  
Τύπος Υγρόψυκτος, 4χρονος, 2κύλινδρος σε σειρά με 1 ΕΕΚ και 8 βαλβίδες
Κυβισμός 745 κ.εκ.
Διάμετρος x διαδρομή 77 χλστ. x 80 χλστ.
Σχέση συμπίεσης 10.7 : 1
Μέγιστη Ισχύς 40,3kW @ 6.250rpm (95/1/EC)
Μέγιστη ροπή 68Nm @ 4.750rpm (95/1/EC)
Χωρητικότητα λαδιού 4.1L
ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ  
Ψεκασμός Ηλεκτρονικός PGM FI
Χωρητικότητα ρεζερβουάρ 14,1 λίτρα
Κατανάλωση 28,9 χλμ./λίτρο (μέτρηση WMTC σε Πρόγραμμα D (D-Mode)
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ  
Εκκίνηση Ηλεκτρική (μίζα)
Συσσωρευτής 12V/11,2AH
Ισχύς γεννήτριας ACG 450W/5000rpm
ΜΕΤΑΔΟΣΗ
Τύπος Συμπλέκτη Υγρός, πολύδισκος, διπλός υδραυλικός συμπλέκτης
Τύπος Κιβωτίου DCT 6 σχέσεων με διπλό συμπλέκτη
Τελική μετάδοση Αλυσίδα
ΠΛΑΙΣΙΟ  
Τύπος Ατσάλινο, τύπου διαμάντι
ΣΑΣΙ  
Διαστάσεις (Μ´Π´Υ) 2195 χλστ. x 810 χλστ. x 1440 χλστ.
Μεταξόνιο 1.525 χλστ
Γωνία κάστερ 27°
Ίχνος 110 χλστ.
Ύψος σέλας 790 χλστ.
Απόσταση από το έδαφος 135χλστ.
Βάρος (πλήρως υγρών) 237 κιλά
ΑΝΑΡΤΗΣΗ  
Τύπος Εμπρός Τηλεσκοπικό πιρούνι 41 χλστ. με διαδρομή 120 χλστ.
Τύπος Πίσω Μονό αμορτισέρ, ψαλίδι Pro-Link με διαδρομή 120 χλστ.
ΤΡΟΧΟΙ  
Τύπος Εμπρός Χυτό αλουμίνιο
Τύπος Πίσω Χυτό αλουμίνιο
Διάσταση Ζάντας Εμπρός 17M/C x MT3,5”
Διάσταση Ζάντας Πίσω 17M/C x MT4,5”
Ελαστικό Εμπρός 120/70-ZR17M/C (58W)
Ελαστικό Πίσω 160/60-ZR17M/C (69W)
ΦΡΕΝΑ  
Τύπος ABS 2-κάναλο ABS
Τύπος Εμπρός Μονός δίσκος – μαργαρίτα 320 χλστ. με 2πίστονη δαγκάνα
Τύπος Πίσω Μονός δίσκος μαργαρίτα 240 χλστ. με μονοπίστονη δαγκάνα
ΟΡΓΑΝΑ&ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ  
Όργανα Ψηφιακό ταχύμετρο, ψηφιακό (με μπάρες) στροφόμετρο, ρολόι, ψηφιακός δείκτης στάθμης καυσίμου, διπλός χιλιομετρητής, δείκτης επιλεγμένης σχέσης, στιγμιαίας και μέσης κατανάλωσης και προειδοποιητική λυχνία υπερθέρμανσης κινητήρα.
Σύστημα προστασίας HISS
Προβολέας 12V, 60W Χ 1 (μεγάλη σκάλα) / 55W Χ 1 (μεσαία σκάλα)
Πίσω φως 5W x 1

ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ !

Τον οδηγό μας έντυσε η εταιρεία Τζωρτζόπουλος με κράνος SHOEI, μπουφάν και γάντια της IXS και μπότες της W2.

# BS RIDE

Έντυπο – Γραφικά
Ιωάννα Φιωτάκη

Μοντάζ
Γιώργος Φιωτάκης

Κάμερες
Δημήτρης Τσούρας
Γιώργος Φιωτάκης

Speakage – Αφήγηση
Γιώργος Ζαφειρίου

Μουσική – Music ©
Venice Beach
Topher Mohr and Alex Elena

Soft
Jingle Punks

Παραγωγή
Biker Spirit Magazine
www.bikerpirit.net
© 2013 – 2014

Εκτέλεση Παραγωγής
IGF Productions
www.igf.gr

HONDA-INTEGRA-NC750D_056