Έρχονται τέσσερα νέα μοντέλα 1000cc από την MV Agusta

Στην παρουσίαση του Brutale 800RR, ο Διευθύνων Σύμβουλος της MV Agusta, Giovanni Castiglioni, ανακοίνωσε ότι θα βγούν τρείς νέες μοτοσυκλέτες στο εγγύς μέλλον, καθώς και μια ειδική έκδοση F4.


Μιλώντας στην Ιταλία, ο Castiglioni είπε ότι τα νέo Agusta 1000cc θα κάνει το ντεμπούτο της στην EICMA τον Νοέμβριο και θα είναι ένα νέο 1000cc Brutale.


Το δεύτερο μοντέλο που θα ακολουθήσει μετα το Brutale θα είναι μια café-racer μοτοσυκλέτα, η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της το 2020. Η αντικατάσταση του superbike F4 δεν θα γίνει πριν το 2021, λόγω του χρόνου ανάπτυξης και της σημερινής στάσιμης αγοράς των superbikes. Δυστυχώς, το σημερινό F4 δεν συμμορφώνεται με το Euro4, πράγμα που σημαίνει ότι η MV θα πρέπει να σταματήσει να την πώληση του στο τέλος του έτους. Για όσους έχουν τον τρόπο τους απο την άλλη, θα υπάρχει μια εναλλακτική λύση.


Για να κλείσει την τρέχουσα γραμμή F4, η MV Agusta σκοπεύει να δημιουργήσει ένα τελικό μοντέλο «Claudio», το οποίο ονομάστηκε έτσι απο τον Giovanni για τιμήσει τον πατέρα του, Claudio Castiglioni. Το «Claudio» θα είναι μια ένα μοτοσυκλέτα με προδιαγραφές WSBΚ.

Δείτε Σχετικά άρθρα