Εκπληκτική νίκη Marquez στο Aragon σε έναν αγώνα φωτιά

Σε έναν αγώνα που έκοβε ανάσες, με τις προσπεράσεις να πέφτουν “βροχή” στην Ισπανική πίστα, ο Marquez φεύγει νικητής μετά από μια μονομαχία με τον Dovi που ξεπέρασε τα κόκκινα στην αγωνία!

Ο αγώνας ξεκίνησε άσχημα με την πτώση από highside  του Jorge Lorenzo μόλις στην 1η στροφή, ευτυχώς χωρίς σοβαρό τραυματισμό.

Δείτε το βίντεο από την πτώση !

Ο Dovizioso ήταν επικεφαλής του αγώνα για 13 γύρους  μέχρι που άρχισε τις επιθέσεις του ο Marquez, κρατώντας συγχρόνως πίσω του τον Alex Rins που είχε κολλήσει πίσω τους, και κάποιες στιγμές έκανε επίθεση στον Marquez.

Dovi και Marquez έφυγαν μπροστά κάνοντας μια μικρή διαφορά, μέχρι που άρχισε και πάλι η μάχη σώμα με σώμα, με αποτέλεσμα να βρει την ευκαιρία ο Andrea Iannone που στο μεταξύ είχε περάσει τον ομόσταυλό του Alex Rins να τους πλησιάσει στο τροχό και μάλιστα σε κάποια στιγμή βρέθηκε μπροστά τους σε μια στιγμή μεταξύ των τριών οδηγών που σταμάτησε καρδιές.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Τελικά ο Marquez πήρε μια φοβερή νίκη κερδίζοντας την μονομαχία με τον Dovi και την Ducati, ανοίγοντας την διαφορά του στην βαθμολογία στους 72 βαθμούς μπροστά από τον 2ο Dovi.

Το βάθρο συμπλήρωσε ο  Andrea Iannone με την Suzuki να κάνει το 3-4 αφού ο Alex Rins τερμάτισε στην 4η θέση, κάνοντας και οι δυο οδηγοί της Suzuki έναν εκπληκτικό αγώνα!

Στην 5η θέση τερμάτισε ο Dani PEDROSA σε ένα μοναχικό αγώνα από την μέση και μετά, ενώ την κορυφαία εξάδα έκλεισε ο Aleix ESPARGARO με την Aprilia, φέρνοντας το καλύτερο αποτέλεσμα για την Ιταλική μάρκα!

Στην 7η θέση  τερμάτισε ο Danilo PETRUCCI, μπροστά από τον Valentino ROSSI που ξεκίνησε από την 17η θέση! Στην 9η θέση τερμάτισε ο Jack MILLER, μπροστά από τον Maverick VIÑALES, Franco MORBIDELLI και Takaaki NAKAGAMI που έκλεισε την κορυφαία 12αδα του αγώνα στο Aragon!

Πτώσεις είχαν και οι Crutchlow και Bautista χωρίς τραυματισμούς!